STREET STYLE ПО ВРЕМЕ НА МОДНИ СЕДМИЦИ

Жените, които се отличават по улиците на четирите модни столици.

0 коментара Сподели:

Интересът към уличната мода със сигурност е в своя пик и продължава да нараства. Независимо дали си модел, блогър, редактор, стилист или съвсем обикновен човек, улицата е мястото, където можеш да бъдеш забелязан от най-много хора. Естествено,  модните седмици са върхова точка за street style манията, която през последните дни завладя и нас.

Виж какво ни впечатли най-много.

Elizabeth Minett
Тя е едновременно моден блогър, сладкар, фотограф и модел и е твърдо против диетите – как да не я хареса човек? В случая я забелязваме из улиците на Ню Йорк в страхотно винтидж палто, топ на Zara, панталон на Jean Paul Gaultier, slip-on обувки (за които вече споменахме, че са must have за сезона) и клътч на Victoria Beckham.

Micah Gianneli
Живеещата в Америка Micah е завършен артист – стилист, модел, блогър, дизайнер и журналист. Ако разгледате блога й  ще се съгласите с нас, че стилът й е повече от отличителен. Тук е изцяло в бяло с блейзър Micah X Mossman и панталон Lacoste.

Veronika Heilbrunner
Моден редактор на mytressa.com и любимец на всички фотографи, Veronika е една особено интересна личност. Свикнали сме да я виждаме под ръка с Justin O’Shea, но тук е заснета сама по време на модната седмица в Милано.

Sara Nicole Rossetto
Кое е това момиче? Колко фотографи си задаваха този въпрос…
Италианката, която е модел на IMG винаги се отличава по улиците и дори оглави класация на style.com за най-добра street style визия. От три години поддържа и моден блог заедно със сестра си, а ние сме убедени, че гените на всички италианки са напоени с усет към добрия стил.

Miroslava Duma
Рускинята, за която толкова много сме говорили е безупречна, отново. Лондон бе (както винаги) студен и мрачен по време на модната седмица, а Мира преподава нагледно уроци по практичност и стил с избора си на палто в пастелната гама.

Viviana Volpicella
Работи по толкова много проекти, че чак й се чудим откъде черпи енергия всеки ден. Усмихнатата италианка е моден редактор, стилист и архитект по професия, а тук фотографите са я хванали по време на модната седмица в Милано. Палтото й е от типа дрехи, които задължително искаме и в нашия гардероб.

Chriselle Lim
Отново в Ню Йорк, който бе затрупан от сняг по време на модната седмица, тук виждаме Chriselle Lim. Тя е стилист, има свой моден блог, но е известна най-вече с канала си в Youtube, където дава съвети и представя проектите си. Роклята й е с марка Valentino, палтото – Stella McCartney, а ботите Lanvin.

Chiara Biasi
Модна блогърка, италианка, Chiara. Звучи ли познато? Вече имаме усещането, че всички с името Chiara в Италия са се захванали да правят блогове. Този път сме приятно изненадани от стила на 24-годишната fashionista, която е с яке Balmain и рокля MSGM.

Poppy Delevingne
Градът е Лондон, а момичето – Poppy Develingne. Харесваме стила й и доминиращото бяло в тази визия. Ако още се чудиш откъде ти е позната фамилията й, да, Cara Develingne е по-малката й сестра.

Какво се случи по време на ревютата в Лондон и Ню Йорк, виж тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *