Морето ни е до колене, гащичките също

Един парещ летен тренд

0 коментара Сподели:

Това е един тренд, който откриваме повече в гардеробите на it girls, отколкото сред колекциите на големите дизайнери.

Но както всички знаем, улицата диктува правилата на модата,

така че скачаме с двата крака в гащичките до колене и се пускаме в пролетно-летните си приключения.

Сестрите Хадид и сестрите Дженър-Кардашиян дадоха гласност на панталоните, които повече напомнят бермуди (за някои дори са асоциация с бабешки кюлоти – бел. ред.), отколкото къси гащички, и това беше техният начин да отдадат почит на 90-арския тренд, който понастоящем вече е с култов статус. В началото ни беше трудно да припознаем тенденцията, но след няколко сезона вдъхновение от street style блоговете сме готови да напуснем зоната си на комфорт и да пробваме да я поносим.

За да не изглеждаме като част от пристанищен екипаж, ги комбинираме с висок ток или в краен случай с оксфорд обувка, които внасят баланс в прекалено непретенциозното им звучене. Залагаме на съчетания с едноцветни тишърти, ризи, блейзъри, за по-минимал усещане, или с каре, ако имаме гръндж вдъхновение. 

Любима комбинация обаче ни е тази на бермудите с кроп топовете, която според нас е секси, много секси, и е добре и ти да намериш място за нея в гардероба си. Освен за начина, по който изглежда, тя печели точки за комфорт и гъвкавост.

С тези гащички са позволени всякакви аксесоари, като клъч, бижута, очила, които само добавят финален щрих към илюзията за съвършенство. Знаем, че ще се справиш и сама, но ето все пак малко вдъхновение…

 

 

 

Ето как да носиш и така актуалните в момента точки…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *