КИЙРА НАЙТЛИ В НОВОТО ВИДЕО НА COCO MADEMOISELLE

Кийра Найтли отново вдъхновява в новата реклама на легендарния парфюм

0 коментара Сподели:

 

От 2007 насам Кийра Найтли е рекламно лице на Chanel. Тя с лекота представя жената такава, каквато я вижда вечната модна марка – нежна, изразителна, естествена и магнетична. Актрисата за пореден път доказа, че от Chanel не случайно са се спрели именно на нея, за да вдъхновява милиони жени по света да включат Coco Mademoiselle като задължителен елемент от ежедневния си тоалет.

Coco Mademoiselle, Chanel

Навреме за пролетния сезон стартира и новия рекламен клип на Coco Mademoiselle, в който освен актрисата, участва и руският й колега Данила Козловски. Химията между тях служи като идеален пример за ефекта, който има магнетичният аромат на Chanel върху представителите на силния пол. Образът на Кийра, открояваща се от масата с ефирен тоалет и светла визия, допълнително засилва представата за уникалност, придобита именно чрез ценния флакон.

Coco Mademoiselle, Chanel

 

Но също като всяка жена, използваща парфюма, Кийра е едновременно крехка, загадъчна и не с по-малко авантюристичен дух от Джеймс Бонд, съдейки по последния кадър от рекламния клип, където актрисата кара свръх модерна моторна лодка.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *