В София през уикенда: 22 – 24 февруари

Рождени дни, сарми и коктейли

0 коментара Сподели:

Този уикенд празнуваме рождените дни на два любими наши клуба. Партита ще са задължителна част от нощната ни обиколка по заведенията в събота вечер, но освен нея сме се погрижили да не скучаеш и през светлата част на деня. Какви интересни събития те очакват от петък вечерта, та чак до късния неделен следобед, чети тук.

WORST BEHAVIOUЯ : PARTY NEXT DOOR VOL.III 22.02

Петък, 22 часа, Micro

С носталгия по домашните бурни партита и скрития интересен живот из града се отправяме към следващото party next door. Този път локацията, която ще отключим, е Micro. Ще ни откриеш скрити в клуба на улица „Кърниградска“, купонясващи с Тодор, Стилян и Ния, които знаят точно кои бийтове ни карат да се разтанцуваме.

МУЛТИ КУЛТИ: СИРИЙСКИ КУЛИНАРЕН КУРС

Събота, 11.00 часа, Мулти Култи (ул. Черномен 5)

Между петък и събота вечер имаме цял ден за губене и какво по-хубаво от това да научим нещо ново. От любимия ни Мулти Култи колектив ни отделят 3 часа уикенда, за да ни покажат 4 традиционни рецепти от Сирия и да ни разкажат истории за културата на Близкия Изток. Ще се радваме да усвоим и традиционния танц "дабка", докато пием арабски чай. Кулинарните курсове на Мулти Култи колектив са познати на хората като забавни преживявания със споделяне, смях и много нови идеи, знания и умения.

CLUB TERMINAL 1 – 5TH BIRTHDAY PARTY – 23 FEBRUARY 2019!

Събота, 22 часа, Terminal 1

Петият рожден ден на любимия клуб Terminal 1 ще отрази по подобаващ начин нощния дух на емблематичното място. Лайв изпълнения на Merudia, Rewind, SECTA (Филип Иванов) и Sensei (Димитър Славов) ще си правят компания с dj сетовете на Deekline, DoLittle и Unkle Billy. Приготвили сме се за много танци, празнични шотове и познати усмивки, които със сигурност ще ни очакват в клуба.

YALTA CLUB BIRTHDAY PARTY

Събота, 23 часа, Yalta Club

Дългогодишното ни приятелство с клуба ни води до рождения ден и на този клуб. За всеки фен е ясно, че ще се чувстваме като у дома си – в Room 1 ни посреща Mark Knight със съпорта на Juan Alvarez, a в другата зала са се приготвили Radio Slave и Liubo Ursiny. Звучи ни като класическа рецепта за прибиране по изгрев слънце… или кой знае кога, все пак е рожден ден.

КЪСО КИНО С КАУЗА

Неделя, 17 часа, Дом на киното

Форматът е създаден за всички притежатели на млади души, които търсят интересното и смисленото. Очакват те три късометражни филма на млади български режисьори и една благотворителна кауза, за която ще отидат събраните от билетите средства. В случая това е единственото в България училище за изкуства за социално слаби деца в село Русаля, общ. Велико Търново. Лентите, които ще видиш, са „Леки семейни неприятности“, „Черните гащи“ и „Колелото“, съответно на режисьорите Димитрис Георгиев, Тото Митовски и Крис Захариев.

DISCO, САРМИ И КОКТЕЙЛИ

Неделя, 19 часа, Спутник / Sputnik

Заредени с парти настроение от уикенда, отиваме да прекараме неделната вечер в невероятната компания на „Спутник“. Тук ще се вихри диско вайб с DJIHOU, подхранен с тематични коктейли, които да отключат танцовите ни стъпки. От ресторант „Космос“ пък ще се погрижат изживяването да е абсолютно удоволствие със специално приготвени леки сарми в рамките на проект „Единение“, който цели възраждане на забравени български вкусове. Специален гост на дансинга и не само – шеф Александър Цеков.

SCC / ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН / ЕXPECTATIONS LIVE 23.02 AT MIXTAPE 5

Събота, 21 часа, mixtape 5

Събитие за всички любители на хардкора – mixtape 5 събират на едно място кръвожадна бригада в лицата на всеки следващ ден, expectations и so called crew. Стани част от този хардкор/рап експеримент и ще бъдеш награден с нечувани досега лайв версии на познати песни, остри рими, злокобни рифове, смазващи бийтове и вокали.

Готов ли си за София Филм Фест?

Виж коя е бандата с две лица.

Посети ни в инстаграм и виж какво можеш да спечелиш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *