Самозанимаването – дамски наръчник за неделя следобед

Да се самозанимаваш, ръкоблудстваш, самооправяш или просто мастурбираш е нещо естествено като дишането

0 коментара Сподели:

Като разтопен сладолед по ръката в неделята на август или като кестени по „Патриарха“ в съботата на септември. Човешко е и е приятно. Една приятелка казваше, че го прави минимум три пъти седмично, въпреки че е обвързана, защото, както твърдеше тя, трябва да си го вземем тоя живот в ръце най-после, да му таковата… Ъпсурт пеят „па то ми убаво, бе”, а медиците съветват, че подобрява кръвообращението, настроението и освобождава от стреса. Ние кимаме с глава пред всичко гореизброено и продължаваме нататък.

Самозанимаването е достъпна стока. То е като да си изпукаш пуканки в микровълновата и сравнително трае точно толкова време. Всеки знае къде е собственият му бутон, за да стане всичко бързо, лесно, вкусно (за последното не сме сигурни) и без особени усилия. Тъпото е, че и тук, както при много други дейности има леки табута, които скапват нещата. Ако един мъжкар в разцвета на оплодителната си възраст си удари една… твърда подкрепа, всичко си изглежда съвсем естествено. Ако една дама обаче прекарва следобедите си не с чаша чай и „50 нюанса сиво“, а със задоволително порно и отпускаща музика, реакциите са мълчаливи, все едно на някой му се виждат гащите на излизане от тоалетната, а на теб хем ти се иска да кажеш, хем не можеш да спреш да гледаш.

„50 нюанса сиво“ е слаба литература, от корица до корица,  и е редно да си причиниш нещо доста по-добро от това.

Мъжките фантазии по въпроса са далеч по-цветни от влажната реалност и понякога граничат с откровени глупости, но е факт, че всички го правим и е по-добре да знаем кога и как, вместо да се оправдаваме, че неделите са най-скучната част от седмицата. „Всички ние сме мастурбатори, малко сме обаче Великите мастурбатори“ е казано, ама не е точно така. След като държавата мастурбира на стари соц надежди и на нови утопични митове за общото европейско бъдеще, що и ти да не можеш?! И то велико, като Великите мастурбатори. Ето как се правят нещата стъпка по стъпка или аххх по охххххх:

PLAY
Играй. Най-основното тук е да осъзнаеш, че имаш нужда да го направиш и че това не е кой знае к’во действие. Всъщност, ако си достатъчно умна, можеш да си го превърнеш не само в кой знае кв’о, а и в „ако знаеш к’во”!!!! Идеята не е, че това е забавление за самотници и изтрещели дами със сто котки, които никои не иска или поне не само. То си е общочовешко право и като такова е важно да го направиш като хората, без значение дали си обвързана или не. Играта е основното в схемата и ако искаш на финала да си с качествено изпълнение, просто трябва да я играеш с всички средства… е поне приемливите от ООН и Съда за правата на човека в Страсбург. Заиграй се, дето се вика, и ще си ни благодарна после.

ВРЕМЕТО
Като цяло точно време няма, но мързеливите неделни следобеди или топлите сутрини под завивките ни се виждат най-cool за целта. Вечерите много не ги приемаме, въпреки че едно малко преди сън никога не е излишно. Само трябва да те предупредим: ако специално се подготвяш за случая от седмици и обикаляш секс шоповете в търсене на подходящата играчка, все едно купуваш подарък за сватба – няма да стане.

Ако спускаш завесите, пускаш романтична музика и си наливаш чаша вино, все едно чакаш Леонардо ди Каприо да спре с оня почупения кораб на паркинга зад блока – пак няма да стане.

Ако си си облякла секси нощничка, сложила си си грим и се цъкаш за инстаграм – пак няма да стане, но поне може да ти предложат работа като детегледачка в Гърция със съмнително висока заплата. Схвана идеята – просто не му мисли и не се готви чак толкова много, защото ще прецакаш постата тотално.

НАЧИНЪТ
Ъъъъъ, на всеки каквото му е на сърце или на… цвете, както се казва. Изборът си е твой и сама решаваш как да си причиниш най-доброто. Ние съветваме, ако си нова в занаята, да пробваш старата колкото света схема с две ръце горещи и да осъзнаеш, че пръстите ТИ са много по-добри от нещото му в доста ситуации. Вагиналният оргазъм се постига трудно чрез мастурбация, но за сметка на това клиторният е лесен за достигане и е доста задоволяващ. Интересен е и методът на стягане и разпускане на мускулите, но той е за наистина про играчи. Тази техника стои в основата на Тантра, където мъжът буквално получава масаж, докато е вътре в жената, което ти говори за какво става дума… Фетишизмът е присъщ на над 60 процента от мръсните ни мозъчета, така че, ако имаш нещо, което ти действа бързо като Активия преди централна емисия новини, не се свени да го използваш. Обувки, мъжки парфюми, готино порно, кожени колани… абе ти си знаеш, да не ти се бъркаме много. Играчките правят играта, е казал стоикът, а ние вдигаме две ръце за това. На батерии, вибриращи, с всякакви размери и форми, латексови и супер хай тек са ти на едно кликване от мишката в по-добрите сайтове. Играчки да – предмети не. Няма да навлизаме в клишета, но плодово-зеленчуковата и хранително-колбасната промишленост не бачкат за теб, а за още по-странни неща не ни се мисли – не мисли и ти. Блякс.

ПЛЮСОВЕТЕ
Направо не знаем откъде да започнем, маци. След упражнението ще си по-свежа, по-млада, ще си си взела всички изпити и ще си отслабнала минимум с десет килограма. Наистина обаче просто ще си по-спокойна и съсредоточена. От естетическа гледна точка при мастурбирането липсва ефектът: ще има ли свършване, ще има и бърсане. Тоест ще си една идея по-чиста от на половинката ти внезапно избликналите… радости. Ще си се научила къде ти е пуш бутонът, за да може да му покажеш и на него следващия път, и накрая, но не на последно място – няма да чакаш той да ти се обади на следващия ден или на по-следващия, или на по-по-следващия, копеленцето му с копеленце…

МИНУСИТЕ
Мммммм, добре, няма да те лъжем, че офертата важи само за малко и само на моменти. Гушкането пред готин филм, бруталният секс в банята на техните или мръснишките ви филми в таксито не стават, когато го правиш сама. Нуждата от любов и от това някой да се занимава с теб ще дойде рано или късно и това ще си е съвсем естествено. В този момент обаче ти ще оцениш много по-добре колко готино е да сте двама и той да купува глупости за теб, ма изгодно…

За финал гасим лампите, слагаме телефона на вибрация и те молим – погрижи се за себе си. Ноември е!

Още по секс темата – тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *