Ирландия поздравява България за 3-ти март

Или как ирландците проговориха български за националния ни празник

0 коментара Сподели:

Колкото и необичайно да ви се струва, хората в Ирландия и България изключително много си приличат. Произлизаме от сравнително малки държави, но пък се гордеем с богато историческо минало, ежедневно доказваме, че можем с малко, ама можем и с много, не рядко демонстрираме суров нрав, а в същото време говорим директно за нещата от живота и истински сърцато обожаваме да се забавляваме. Дори националните ни празници са в един и същи месец. Имаме и още няколко бързи факта – Пиърс О‘Махони основава сиропиталище в София, Джеймс Баучер играе ръченица (и далеч не само), а Свети Патрик е изобразен на стенопис в Мъглижкия манастир. Осъм, нали!?

Заради всичко това, но очевидно не само, посланиците на традицията на Джон Джеймисън ни поздравиха по случай националния празник 3-ти март, и то на чист български.

Виж поздрава на посланиците тук.

Видео посланието идва право от най-известната дестилерия в света, тази на Jameson в Мидълтън, графство Корк, по инициатива на Ина Сингеорзан. А защо ли?

Защото „днес всички сме българи“, както самата тя казва с плам в очите и много любов към България,

където прекара последните няколко години като посланик на емблематичното уиски в страната ни, която днес заема специално място в сърцето ѝ.

И ако на 3-ти март всички ирландци станаха българи, защо ние българите да не отговорим на жеста, като се направим на ирландци на техния национален празник, като на 16-и срещу 17-и март посрещнем деня на Свети Патрик, както никога досега.

Jameson ще ни помогне, пренасяйки духа на Ирландия директно в София за едно наистина грандиозно парти в клуб Ялта с яка жива музика, за която ще се погрижат Jeremy?, а зад пулта ще бъде Emil Prize. Ще има още Jameson Tasting corner с Ема (новият посланик на Jameson в България), Barber corner от Head Hunters, Play corner с джаги и не на последно място – Craft corner. Няма да пропуснем това парти.

А днес да не забравяме за какво сме се събрали. Честит 3 март, българи!

Подари й нещо специално за 8ми март.

Виж как честваме 90 години от рождението на Радичков.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *