Ресторантите с детски кътове в София

Искаме да водим най-малките от семейството с нас навсякъде, да се глезим с романтични вечери, весели сбирки с приятели, да празнуваме запомнящи се рождени дни – всичко това ни отведе до любимите ресторанти с вълшебни дет- ски кътове и интересни занимания за малчуганите. Събрахме ти на едно място тези оазиси на спокойствието, където се грижат за нас и децата, така че забавлението и приятното прекарване са гарантирани.

CREATIVO

Creativo сбъдва мечтите ти – приказни детски рождени дни и спокойни вечери с вкусна храна и забавления за децата. Наслади се на въз- можността да гледаш деца- та, докато тече празникът им. Вълшебният детски кът ще е изпъстрен с различни играчки и забавления, така че малчуганите да не скучаят, докато ти се наслаждаваш на кулинарните изкушения и уют в ресторант Creativo.

ул. „Шипка“ 46
088 733 7760 

FACE BAR & DINNER

Ресторант Face Bar&Dinner с една от най-пленителните гледки към нощна София се грижи за най-малките посетители с големия си детски кът. Докато си поръчваш традиционна италианска пица и всякакви вкусотии от европейската им кухня, лъчезарните аниматори ще се погрижат всички малчугани да се забавляват с различните игри, които мястото предлага.

ул. „Маджарица“ 55
02 443 6666 

SPAGGO

Мисията за спокойна вечер заедно с децата е вече възможна. В Spaggo ще се погрижат да се насладиш на вкусните им ястия, докато децата играят в уютния пъстър детски кът.

бул. ,,Ситняково'' 48

VICTORIA LOVEN PARK

Аристократичният ресторант в сърцето на Ловния парк ни е любимо място. Не само заради впечатлител- ната си визия и вкусна кухня, но и заради специалния детски кът.

бул. „Симеоновско шосе“ 1

ЩАСТЛИВЕЦА

Очарователният „Щастливец“ на пешеходната „Витошка“ не пропуска да осигури комфорта ни, когато сме с най-малките, с чаровната си детска стая за игра.

бул. „Витоша“ 27

ХАЛБИТЕ

Приятната вечер на по халба бира и най-вкусните и апетитни нейни другари минава най-спокойно, кога- то детският кът е на една ръка разстояние от теб. В бирариите от веригата на „Халбите'' са помислили за удобството ни и са се погрижили да се чувстваме комфортно всеки път, кога- то взимаме с нас малчуганите. Вече не е нужно да губиш време в дълго плануване на вечерта. В „Халбите“ на ул. „Три уши“ празнуваме рождени дни с чудесни детски партитата във вътрешния кът. 

Точно на един поглед разстояние от масите децата се забавляват, докато ние се наслаждаваме на доброто прекарване абсолютно необезпокоявани.

На ул. „Черковна“ пък избираме от вътрешния и външен детски кът, където независимо от сезона приклю- ченията и игрите винаги присъстват в менюто. Абсолютно обезопасени, с разнообразие от меки играчки, кътовете са под- ходящи дори и за най-мал- ките. Красиво изрисувани- те помещения създават приказна атмосфера, която гарантира вълшебното прекарване на всеки оби- тател. Не се колебай да дойдеш с голяма компания – тук имат място за всички.

ул. „Три уши“ 13
0878 737782

ул. „Черковна“ 41
0879 182555 

Виж кои са любимите ни места за похапване в полите на Витоша.