HOT TRACKS НА РИЧ МЕДИНА

Специалният гост на Red Bull Thre3Style (тази вечер в Sofia Live Club) ни спретна бърза селекция с парчета, които показаха широк поглед върху музиката въобще

  • 25.04.2014
  • от редакторите

Рич Медина живее, диша и се отдава на идеята да разпространява музика, която кара слушателите да опознаят неговата душа. Без дори да го съзнаваш, звукът му те опиянява и прави така, че да забравиш кой си бил преди музиката да започне музиката.

Медина използва като основа, това че е роден в силно вярващо баптиско семейство, което допринася за неговите музикални наклонности и интуиция. При тях музиката винаги е била вид празненство и радост. Когато през 1976 год. Рич чува за първи път хитът на Диана Рос: “Love Hangover”, той разбира, че иска да бъде диджей.


Когато пише музика, Медина винаги се стреми да вкара универсалната идея за нуждата от промяна.

Рич Медина е резидент диджей на доста известни клубове в страната си, измежду които по-значителните са неговите партита: “Little Ricky’s Rib Shack” в клуб APT (съкратено от Апартамент) в Ню Йорк.  Всяка петък вечер от седмицата Рич повлича тълпа, която  чака търпеливо пред „Santos House” да изживее неговото фънк, хип-хоп соул и афро-бийт звучене, заедно със световно известният Q-Tip (А Tribe Called Quest)! Съботните вечери, диджей Рич Медина е домакин на своите партита “Jump N Funk” от поредната си резиденция в престижната “Martinez Gallery”.

Той е в България и тази вечер е гост на Red Bull Thre3Style, за който можеш да прочетеш повече тук. 

Рич Медина ни спретна и бърза селекция от пет парчета, които го вдъхновяват и които задължително да чуеш, за да влезеш в правилния вайб за тази нощ.

HIATUS KAIYOTE - NAKAMARRA

CARL ANDERSON - BUTTERCUP

BUSTA RHYMES & Q TIP - THANK YOU

RALPH GUM - TAKE ME TO MY LOVE

SEUL KUTI - DON`T GIVE ME SHIT

Чуй и италианската селекция на The Smugglers Collective, за да загрееш за Smugglers Swing Club: La Dolce Vita  - утре в Mixtape 5.