Сериали на седмицата: ситком за супергерои, ужасна мистерия и една вещица

Кои сериали ни заковаха пред екрана в средата на януари

0 коментара Сподели:

2021 едва е стартирала, а вече са се натрупали достатъчно неща, които искаме да гледаме. Все така имаме и необходимото свободно време за целта – направо можем да се изгубим сред епизодите на новите сериали в стрийминг платформите. За да сложим малко ред в хаоса, тази седмица сме подбрали една история за нетипични супергерои, една крийпи домашна прислужница и един сериал с изобилие от вещици.

Ето кои са горещите стрийминг заглавия на седмицата:

WANDAVISION

WandaVision е новият мега мащабен проект на студио Marvel, създаден с проста, но гениална концепция: какво би се получило, ако комбинираме филм за супергерои с класически американски ситком. Веднага се усеща директната намеса в проекта на Кевин Фейг, шефа на студиото, който досега се беше концентрирал единствено върху филмите. Режисьор е Мат Шакман (It's Always Sunny in Philadelphia, Fargo и Game of Thrones), а продуцент е невероятната Джак Шефър, която иначе е зад камерата в най-чакания филм напоследък  Black Widow. Историята разказва как

след събитията в Avengers: Endgame Уанда Максимов и Вижън живеят в предградията,

като се опитват да прикрият суперсилите си, преструвайки се на нормални, обикновени хора.

SERVANT

Майсторът на мистерии М. Найт Шаямалан се завръща със страшна сила и един още по-притеснителен нов сезон на новото си наказание за феновете на хоръра Servant.

Ако не сте гледали още първите епизоди… Какво чакате?

От уважение няма да слагаме нищо за сюжета, понеже обратите този път са изключително много, даже и за твореца, който е създал The Sixth Sense, The Village, Split и Glass. Само ще изредим част от ключовите думи: „богата двойка“, „къща с уникален дизайн“, „домашна прислужница“ и „крийпи бебе“. Съберете всички в едно и получавате рецепта за психологически хорър като по учебник, издържан с уникален кинематографичен стил.

A DISCOVERY OF WITCHES

Точно този сериал се очертава да е най-любимото нещо на света за всички фенове на жанра романтично фентъзи. Втори сезон от сагата по романите от Трилогия за всички души на Дебора Харкнес вдига летвата още по-високо с история, пренесена по улиците на елизабетински Лондон. Тереза Палмър и Матю Гуд, съответно в ролите на вещицата Даяна Бишъп и вампира професор Матю Клермонт, все така търсят лелеяната „Книга на живота“, докато бягат и се крият от Паството. Най-доброто оставихме за финал: този път всички епизоди на сезон 2 вече са качени накуп, готови за бинджване – точно както най-много обичаме!

А какво ще е "Сексът и градът" без Саманта?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *