Градът без секса: как така няма да я има Саманта?

Продължението на Sex and the City не звучи особено обещаващо

0 коментара Сподели:

Новината за предстоящи епизоди с героите на Sex and the City първо зарадва, а после вбеси неистово феновете. Продукцията на HBO Max се очаква да стартира снимки тази пролет, като всички звезди на култовия Сексът и градът се завръщат с едно огромно изключение – Ким Катрал в ролята на Саманта Джоунс. Може би затова и въпросният сериал носи името And Just Like That… и се води рибут на историята, а не точно продължение. Все пак, ръка на сърцето, кой иска да гледа Сексът и градът без Саманта –

това е все едно в новите серии на Приятели да няма Джоуи.

Коментарите в интернет не закъсняха – гневни фенове обявиха, че Sex and the City без Мис Джоунс трябва да носи името Градът без секса – все пак тя прави най-много от споменатото в заглавието на поредицата упражнение. Най-верните фенове извадиха статистиката – Саманта е спала с 41 мъже и една жена на екран в шестте сезона на сериала (за преди това историята мълчи). За същия отрязък от време Кари е имала едва 18 мъже, резултат, в който се класира наравно с Шарлот. Най-малко активна в леглото съвсем очаквано е Миранда, но изненадва единствено бройката – едва с един по-малко, или почетните 17.

Причината за отсъствието на Ким Катрал най-вероятно е тривиална и класическа – его, пари или комбинация от двете. С щипка актьорска лудост за колорит на историята. Но нека не забравяме и че героинята ѝ е доста по-възрастна от самата актриса – Саманта е набор ‘62, доказуемо елементарно със сравнение на фактите: работила е като сервитьорка в легендарния пънк клуб CBGB например. Това я прави на кръгло 60, когато се очаква да излезе сериалът. Така шегата, че новите епизоди трябва да се казват Sex in the Sixties, става болезнено актуална.

При всички случаи ние заедно с всички фенове с нетърпение очакваме всичко, свързано със Сексът и градът.

Каквото и да се е получило, ще го гледаме с отворени очи и освободени от предразсъдъци съзнания.

Кои филми чакаме с нетърпение през 2021?

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *