Вторият сезон на And Just Like That и новите приятелки на Кари Брадшоу

Много герои, истории и последният да затвори вратата

0 коментара Сподели:
And just like that cover

Просто ей така и всички се забиват.

В новия сезон гледаме случаен секс в четвъртък, горещ брачен секс, странен секс, секс тип „нещата вървят толкова добре, че е време да се запознаете със семействата си“.

От самото начало сезон 2 на „Просто ей така“, продължението на „Сексът и градът“, показа, че няма място за мрачни сцени.

Тъжната Кари Брадшоу от сезон 1, която неочаквано овдовя на премиерата на сериала, излиза от мъката със секс и взема със себе си вече разширената си група приятели.

Сезон 2 посреща публиката с дълбоки взаимоотношенията между актьорския състав. Основният екип от Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис) остават ключови играчи, но екранното време вече е разпределено и между новите им приятели: Че (Сара Рамирес), Сийма (Сарита Чудхури), Ная (Карън Питман) и Лиза (Никол Ари Паркър). Първите два епизода поставиха началото на по-стабилни сюжетни линии за героите,

както и задълбочаване на приятелствата между тях.

And just like that 2

Изглежда обаче, че Кари не се интересува много от съветите на дългогодишните си приятелки –

Шарлот и Миранда, защото вече знае какво ще кажат. Че обаче се познава с новата креватна половинка на Кари и се превръща в опция 1 за допитване. Продуцентът Франклин, когото Кари целуна в асансьора в самия край на сезон 1, също е тук и вече ѝ помага освен в правенето на подкаста, но и на палачинки под завивките. Според Кари нещата пак не са достатъчни за връзка и чуденето дали да го покани на Met Ball продължава. Междувременно Сийма се отказва от билета си за Met Ball, за да се срещне със сина на Зед, a.k.a гаджето ѝ. Въпреки че между Сийма и Зед нещата уж се закрепиха, бившата му жена все още е в картинката.

Между другото тече още един любовен романс, белязан с присъствието на бивш.

Миранда разбира, че половинката ѝ Че все още е законно омъжена. И ако мислиш, че това е кофти, то съпругът на Ная направо си ѝ казва, че ще ѝ изневери. Лиза и нейният съпруг Хърбърт пък се борят с кариерните ѝ амбиции.

Връщаме се обратно при Кари, за да я срещнем стресирана от прочит на нецензурна реклама. Тя отказва да каже в подкаста ѝ неудобния текст, което срива търпението на слушателската ѝ империя, а с него и имиджа на цялата компания. И така подкастът „Сексът и градът“ вече не съществува, а с него си отиват и сеансите с Франклин в четвъртък вечер.

Вече Кари има празен лист както в личен, така и в професионален план. 

Ако сезон 1 отнесе тежки критики за прекаленото позиционирането на цветнокожи герои, то сезон 2 успява да овладее ситуацията и да изгради по-стабилни сюжетни линии.

Въпреки че все още чакаме разгръщането на образа на Шарлот.

Лили-Роуз Деп под светлината на прожекторите

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *