5 филма с Джерард Бътлър, които да си пуснеш още сега

Очарование и мъжество

0 коментара Сподели:

Актьорът Джерард Бътлър несъмнено е всеобщ любимец. Освен доказал се с таланта си той печели сърцата на зрителите и с непоклатимото си мъжество. Много дами се разтапят, гледайки филми с него. От сърце благодарим на шотландеца, че навреме се е отказал от правните науки и се е впуснал в актьорската професия. Така можем да му се радваме, докато следим историите, разказани с него на екрана.

А гостуването му в България по случай снимките на екшъна „Код : Ел Ей“ предизвика фурор.

Плъзнаха снимки в социалната мрежа на актьора, който се разхожда в градинката на Народния театър с кучето си, което е осиновил от тук. Ето и петте филма с участието на Джерард Бътлър, които гледаме с удоволствие.

The phantom of the opera (2004)

Филм, който още преди официалната си премиера вече беше номиниран в три категории „Златен глобус“. Също толкова номинации има и за „Оскар“.

Безспорно добър филм.

Джерард Бътлър е в главната роля. Фантомът е музикален гений, измъчван от обезобразеното си лице. Запленен от таланта на младото сопрано, той прави всячески опити да я превърне в централна фигура в Парижката опера. Желанието му да я направи звезда е провокирано от чувства и надежда да спечели нейното сърце.

Виж повече: 8 филма с Леонардо ди Каприо с рейтинг над 8 

Rock ’n rolla (2008)

Чуден филм на великия Гай Ричи. Завързана история за подземния свят в Лондон, в която интригата се завърта около кражбата на ценна картина.

Жестоко заснет и така разказан, че не може да спреш да го гледаш.

Филмът носи духа на режисьора и ролите са разпределени между блестящи актьори. Един от тях е и Джерард Бътлър. Героят, който прави – One Two, e член на бандата крадци, които също искат да докопат въпросната картина. Всички сме фенове на секси сцената между One Two и изкусителната счетоводителка. Просто жесток филм. Когато и да си го пуснеш, моментът е подходящ.

The ugly truth (2009)

Приятна и разтоварваща комедия, в която Джерард Бътлър е както винаги неустоим.

Още повече, когато и ролята му е на мъж, който знае как да свали една жена.

Дори има собствена рубрика по въпросите, засягащи свалките, връзките и всички подобни взаимоотношения. Сблъсъкът му с прагматичната продуцентка, с която работи, обуславя действието. Помагайки ѝ да спечели един мъж, между тях става нещо… Няма да кажем какво. Ако не си гледал „Грозната истина“, ето ти идея как да разпуснеш с филм.

Chasing mavericks (2012)

Впечатляващ сърфистки филм по истински случай. Освен че през цялото време ти се ще да си там – на гребена на вълната, заобичваш героите с техните борби и силния им дух. В този филм Джерард Бътлър обучава младия сърфист Джей за най- великото начинание в живота му.

Героят му е строг, но справедлив. Обичлив, но пестелив на емоции.

Гледайки лентата, ставаш свидетел на това, как един млад човек със силата на упоритостта и вярата си постига най-голямата си мечта. С усмивка, ведрост и уважение към учителя си той извървява своя път към покоряване на голямата вълна.

Виж повече: John Wick и изкуството да риташ задници

Den of thieves (2018)

Скоро излезе този филм за банкови обири и ние веднага го гледахме. Сюжетът е завъртян, а финалът е неочакван. Джерард Бътлър е нетипичен  полицай. Методите му са в стила на лошото момче и е адски готин и мъжествен. Тръгнал по петите на лошите, естествено се забърка в много ситуации, изпълнени с адреналин. Отдаден на професията и на някои свои пороци, губи семейството си. Жена му го зарязва още в началото на филма и взема децата. Тази тежка ситуация обаче не успява да го разконцентрира от задачата да залови лошите и да разплете схемата на кражбите.

Динамичен и интересен филм.

Ще има и втора част. Със сигурност ще я гледаме.

Това са нашите любими филми с участието на шотландския актьор. Но в никакъв случай не подценяваме и останалите му роли. Просто чакаме с нетърпение всички нови филми на Джерард Бътлър. Каним и теб в това кино удоволствие.

Ето и 10 неща, които може би не знаеш за Stranger Things.

Какво мислим ние за Stranger Things?! Разбери от нашето видео

Търсиш още вдъхновение? Открий го в нашия инстаграм 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *