Музикален съпровод: Част 13

Музикален детокс от Издислав и компания

0 коментара Сподели:

В непосредствена близост до празника на рибарите, когато социалните мрежи почнаха да ловят масово дънни риби със странни имена, изпитваме остра нужда да построим една сцена насред Орлов мост и да направим света малко по-добро място за живеене. Уви, имаме само редакцията и колоните на бюрото на Влади. Това е. Затова апелираме – сподели този музикален детокс, дай своя ютюб глас за нещо качествено.

Robyn & Kindness – Who Do You Love (Wolfgang Voigt New Romatic Remix)
След като получих жокер от прЕател, си имам ново любомо парче за седмичния съпровод. Много обичам нестандартните колаборации. Robyn със звънкия глас, дълбочината и меланхолията на Kindness и забавеното груув докосване в едита на Wolfgang Voigt. Истински секс, както често наричам подобни тракове. Препоръчва се да се слуша на макс с подсилен бас и женска компания.


Wilkinson – Afterglow
Най-хубавите дни са ми нощите с него. Тъмнината прави любовта ни безсрамна, искаща, безкрайно откровена, вълнуваща като в този клип на Wilkinson и като нещо, което сякаш на никой друг не може да се случи.


Maxim ft. Skin – Carmen Queasy
От колаборацията на Nicole Moudaber и Skin, която предстои да пристигне на красива плоча, се е родило нещо гениално, но него ще си го слушаме вкъщи с my beloved one (мерси за шопинга!). От него обаче се  присетих за едно от най-мощните парчета с един от най-силните lyrics-и евър. Троубек сряда към училищните ми години, когато не съм осъзнавала много какво слушам, ама пък за музика никога не е късно.

The Rolling Stones – Ride 'Em On Down
Новият албум на Търкалящите се камъни е супер bad ass, а т'ва парче точно в комбинация с Kristen Stewart (не знам как е на български) е на репийт и фул скрийн от седмица поне?

Decadance – On And On
Леко меланхолично посрещане на месеца с празниците.

Indiana Jones Theme Song
В случай, че сте загубили случайно мотивацията си, ви препоръчвам сега да си сложите слушалките и мигновено ще си я възвърнете.

Ta-ku & Wafia – Love Somebody
Прекрасно е да слушаш двама души, които имат такава хармония помежду си.

Чуй какво слушахме предния път.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *