Музикален съпровод: Част 12

Групата на Шаро по повод първия сняг представя...

0 коментара Сподели:

Бааа (all rights reserved за това възклицание за плевенското полукълбо от офиса), затворихме и последния брой за 2016! Търкалят ни се едни бири из редакцията и съвсем скоро ще разбереш защо. Освен всичко, което ще чуеш по-долу, онова, което не достига до теб,е звукът от бормашини, чукове и други приятни инструмент(ал)и. Общо взето, слушаме музика, докато можем. Възползвай се.

Roxy Music – Love Is The Drug (Todd Terje Disco Dub)
Денс тракът днес е от далечната 1975 година. Roxy Music, първата банда на Bryan Ferry прави жесток disco funk за времето си, който благодарение на лекия extended touch на Todd Terje, прави трака просто перфектен за танци и в наше време. Абсолютно съгласен съм и с месиджа на текстописеца. Отличен 6!


Nina Simone – Sinnerman
Хващате ме в супер палаво настроение. Напук на всички атмосферни условия на мен ми е страшно, затворихме най-накрая декемврийския брой на списанието, аз все още съм жива и съм готова да изтанцувам всичките си чувства на някой дансинг. Така че… приемам оферти за уикенда!

2Win Feat. Future – Money Like This
Get money, get money, не знам след месец пътувания и предстоящи коледни такива тая песен как ми се връзва на зануления, иначе нелош стандарт на живот, ама звучи добре в колата, която е на сервиз и дори не е точно моя, но поне няма да плащам за ремонта, обаче пък и не се возя в нея, затова сега я слушам само в офиса и чакам заплата, и да ходя да я пръскам за подаръци, и Future, като ми пее за пари, някак се надъхвам да ги изкарвам, докато другите си снимат чашите с чай на фона на снега. Та така за песента ми в едно изречение… Разбра ли нещо?

Mos Def – Im Leaving
Ей тука съм паркирал едно яко от Mos Def + малко тъмна бира и ми е екстра.

Trevor Herion – Love Chains
Една песен за любовта.

Royksopp – The Drug
Royksopp отдавна са превъртели играта както в музикално, така и във визуално отношение. В този истински зимен ден още малко даркнес не е излишен никога.

Jimmy Fallon, Mariah Carey & The Roots: "All I Want For Christmas Is You" (w/ Classroom Instruments)
Като завали сняг, и ми става едно коледно…

Виж какво звучеше наоколо миналата седмица

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *