FESTIVAL GUIDE VOL.2

Още фестивали за TO DO листа ти в това лято!

0 коментара Сподели:

Миналия месец дадохме изчерпателен рапорт за  това, което се случва на Светата Трои­ца фестивали – Sonar, EXIT и Sunwaves, а в този добавяме още две имена в задължителния парти календар за следващите месеци. Go агентите ни отскачат до Черна гора и Румъния за информация от първо лице, а ние предаваме емоциите и трепетите им нататък.

Airfield
Aerodromul Magura / ROMANIA

Airfield е сред най-бързо развиващите се фестивали в Европа. Тридневният парти маратон сред дивата природа на Трансилвания е събитие, което събира на едно място феновете на house, hip-hop, rock, jazz, тези на екстремните спортове, летенето с балон или парашут. Пълноценно и нестандартно преживяване, само на няколко часа на север от нас.

How to get there
Фестивалът ще се проведе в градчето Чиснъдие  в област­та Трансилвания. Разстоянието от София до там е около 450 километра. Препоръчваме ти пътуване с кола, въпреки че ще ти отнеме 7–8 часа, гледките определено си заслужават. Маршрутът ще те отведе в дома на граф Дракула. Историите за него, парти духът и криволичещите планински пътища ще направят трипа ти супер колоритен.

Accomodation
Тъй като идея­та на фестивала е да сме по-близо до природата, има супер условия за къмпингуване – душове,
тоалетни, магазини и охрана. Препоръчваме ти свежия въздух в кемпа, а и така нонстоп ще си част от купона. В случай обаче че не си фен на този тип престой, в радиус от 4 км се намира Сибиу, където можеш да отседнеш в хотел, къща за гости или хостел. Ти избери кое ще ти е най-приятно.

Artists and stages
Тълпата на Airfield може да избира между три сцени. Като основната е с предимно хип хоп, техно и хаус звучене. На нея ще се качат хедлайнeри като Daughter, Nneka и Jamie Woon, Wiley, Phryme и Immortal Technique, любимите ни JorisVoorn, Adriatique, Sailor и братушките Gorje Hewek & Izhevski. На останалите сцени може да чуеш разно­образие от стилове и артис­ти. Лайнъпът вклюва над 50 проекта от цял свят.

Tips and tricks
Определено опитай някое от екстремните изживявания, които предлага фестивалът – скай дайвинг над местността Трансилвания, летене с въздушен балон над тълпата и спортен парк за любители на велосипеди. Също така предварително планувай кой артист искаш да чуеш, защото разнообразието е доста голямо и има вероят­ност да изпуснеш нещо, което си заслужава.

SEA DANCE
БУДВА / ЧЕРНА ГОРА

Представи си тридневно парти избухване на един от най-красивите плажове на Адриатическо море и ще си визуализираш напълно случката Sea Dance! Eпичното продължение на EXIT е сред най-новите фестивали в Европа, като тази година едва за четвърти път ще танцуваме върху златните пясъци на Яз. Търси ни там между 14 и 16 юли.

How to get there
Акo си истински авантюрист и си решил веднага след EXIT да се включиш във втората част на балканското приключение, то можеш да се изстреляш директно от Нови Сад към Черна гора с автобус, пълен с парти ентусиасти. От София до там пък са 600 км, като ти препоръчваме да ползваш собствен транспорт и да се насладиш на всички спиращи дъха гледки, които те дебнат по пътя.

Accomodation
Вариантите за настаняване варират според настроението и мярката. Ако избереш да къмпингуваш, ще поддържаш парти настроението нонстоп живо заради дневните сцени, но пък жегата едва ли ще те пощади. В Аirbnb има добри предложения за апартаменти в града, но пък те са малко далеч от целта. Най-добре пробвай да запазиш места в хотел Poseidon, на самия плаж. Обещаваме ти, да останеш впечатлен от гледката.

Artists and stages
Запомнящо се изживяване, разпределено пропорционално на цели седем сцени. Main Stage, Dance Paradise Stage, Reggae Stage, Latino Stage, Silent Disco, киносцена, и зона за релакс, която никак не е за пренебрегване. Има за всекиго по нещо, като част от потвърдилите артисти тази година са Skrillex, Sub Focus & MC ID, Zomboy, Hurts, Andy C, Faithless DJ Set, Shy Fx, Goldie, S.A.R.S., Alex Karas, Dimitry Filatov и редица други.

Tips and tricks
Черна гора успокоя­ва, предизвиква и прелъстява едновременно. Така че ти препоръчваме да я пробваш. С приятелите ти можете да се възползвате от офертата за 5 билета на цената на 4, която предлагат от PartyTravel.bg а разликата да я инвестирате в евтината бира по красивите плажове. Ако ти се попътешества случайно – на една ръка разстояние ти е Старият град, а на две – красивият Дубровник.

ХВЪРЛИ ЕДИН ПОГЛЕД И НА НАШИТЕ РОДНИ ФЕСТИВАЛИ ТОВА ЛЯТО!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *