Ася Гигова-Делибалтова: Успехът е екстремно мечтаене

Комуникацията е основният двигател на нашето ежедневие

0 коментара Сподели:

Те са бегачи на дълги разстояния. Стоят на висок старт на пистата на успеха и са готови да споделят с теб тайните му. Част са от голямото семейство на The Stars Group – продуктова компания, развиваща успешно трите вертикали на бизнеса си: покер, казино и спортни залагания. На всичкото отгоре ни открехват за това, как успяват да балансират между корпоративния спининг и лежерното подскачане по криволиците на хобито си и живота след работа. Провлачват и крак, така че не забравяй:

може би ти си техният бъдещ колега и част от приключението, наречено The Stars Group!

Владее магията на приложната лингвистика и информационната сигурност. Преди да заеме висок старт в The Stars Group, Ася се гмурка стремглаво в света на аутсорсинг компаниите. Попада в една, която се занимава с гейминг, и оттогава мечтае да работи за най-мащабната компания в сектора. Днес мечтата ѝ е реалност с етикет Fraud, risk and payments team leader!

Какво най-много харесваш в работата си?

Хората. Комуникацията е основният двигател на нашето ежедневие. Свободата на вземане на решения, както и знанията, които черпим ежедневно, са друга част от работата ми, която харесвам.

Кое е най-доброто решение, което си взимала в кариерата си?

За мен всички решения са добри, дори и да водят до лош резултат. Въпросът е как и дали се учим от грешките си. Понякога точно тези грешни решения ни водят до по-добро от очакваното място.

Виж повече: Оазисът на твоето кариерно развитие

Какви са отличителните белези на служителите във вашата компания?

Изключително разнородни са! Това, което сплотява всички, е разбирането един към друг и приемането на другия такъв, какъвто е. Отделно тук работят много чужденци, които внасят своето настроение и отношение, като това помага на всички ни да научим полезни неща за навиците на различните нации.

Как успяваш да излезеш от кожата на „корпоративното си Аз“?

Обожавам да прекарвам време с приятели и семейството, както и да пътувам.

Разходките с кучето в парка са също любимо мое занимание. За щастие умея да излизам от кожата на „корпоративното ми Аз“ и да разпускам.

Как избираш хобитата си и какви са те?

Хобитата си избирам спрямо това, от какво имам нужда в даден етап от живота си. Смятам, че всеки трябва да слуша вътрешния си глас и да се грижи за себе си по възможно най-добрия начин. Моите хобита са изключително разнород- ни и включват редене на пъзел, оцветяване, компютърни игри, пътешествия, четене на книги и много други.

10 неща, които не трябва да правиш в "София"

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *