9 специални мъже на 1 сцена разказват историята на успеха си

Или къде със сигурност ще си кажем He`s The Man!

0 коментара Сподели:

Той впечатлява всеки ден с невероятните си роли на малкия и големия екран. Той преобразява света около нас с таланта си. Той ще превърне всяко ястие в изкуство. Кой е той ли? Той е Човекът – защото спасява животи, бори се за живот и пише книги, легенда е, печели световни състезания и продължава да търси истината…

Ето и кои са неговите 9 лица и къде да ги откриеш на едно и също място:

Доц. Станимир Сираков

Каквото и да кажем за доц. Станимир Сираков, никога няма да бъде достатъчно, но все пак ще се опитаме да ви представим най-големите му успехи. Не само е носител на т.нар. медицински "Оскар" за иновации в медицината, но и е от малкото лекари в света, които правят едни от най-сложните мозъчни операции на деца. Той обаче решава да остане тук, в България, и то не въпреки, а заради неотъпканите пътеки. 

Виж повече: Светлин Наков: Успехът е в това да ставаш по-добър всеки ден

Юлиян Вергов

Той определено е Той не само заради култовата му роля от сериала "Тя и Той". Юлиян Вергов казва, че никога не играе роли на всяка цена и винаги знае кога публиката се е наситила на присъствието му. Къде обаче е границата между сцената и живота и налага ли се да носиш маска по пътя към успеха? Нямаме търпение да ни отговори именно на тези и още въпроси.

Стойчо Младенов 

Футболна легенда за три поколения фенове на този спорт в България. Шампион на България четири пъти и футболист №1, наставник на националите и армейците, на отбори в Азия и Египет, заслужил майстор на спорта на България. Списъкът не приключва, но знаеш, че когато дори феновете на противниковия отбор му се възхищават, то със сигурност говорим за класен играч. Кое обаче го държи фокусиран в играта?

Насимо 

Неведнъж сме ти говорили за Насимо, любовта ни към него със сигурност е пословична. Огромният талант на световноизвестния графити артист краси както градовете у нас, така и такива по всички точки на земното кълбо. Изкуството му може да промени всичко – от автогарата в Мездра до бивш завод за атомно оборудване в Санкт Петербург. 

Николай Станоев 

Комедията му е в кръвта. Шеметът Райчо от „Домашен арест” е един от най-разпознаваемите образи на Ники Станоев, а самият той обира овации с шоуто си „Ники говори за музика”. Каква е тайната, с която разсмива публиката безотказно?

Иво Христов

Той има 4 мозъчни операции за 5 години. На 18 години вече е написал 8 книги. Има мечта – да оздравее, за да продължи да пише. Иво Христов се бори за живота си от 13-годишен. Гледал е смъртта в очите и отблизо. Някъде там идва и вдъхновението, което го води и до днес към 9-ата му книга. Животът е прекрасен и трябва да се борим за него, казва Иво на прага на поредната си битка за живот. 

Виж повече: Иван Шопов: Успех е да видиш наслада от труда си в очите на хората

Светослав Иванов

120 минути рядко стигат, за да обхванем най-важното от деня, но той го прави с лекота. Журналистът на bTV Светослав Иванов не се притеснява да влезе в дълбокото, да изследва важните ситуации, дори когато не е удобно. Има ли универсална истина? И каква е цената на свободния дух в трудни години за журналистиката? 

Филип Захариев 

Пътят от най-бедния български регион до ресторантите със звезди „Мишлен” е пълен с приключения. Филип разказва със страст както за храната, така и за посетените от него държави и за хората, които е срещнал там. Какви са „Невероятните приключения на един готвач” и защо не трябва да спираме, заклещени в ежедневието? 

Денислав Коджабашев 

Той е роден с една ръка, но това не го спира да се развива, защото волята му е в огромни количества. Параолимпиецът Денислав Коджабашев е убеден, че животът е какъвто си го направиш. Не си е и помислял, че увреждането му ще го спре. Как избираш да си позитивен, когато е трудно?

Всички тези мъже и техните истории ще срещнем на събитието He`s The Man – сцената за личности, които имат какво да разкажат за успеха.

Разговорът за добрия пример е инициатива на #URBN.dir.bg – платформата на Dir.bg, ориентирана към младите градски хора и тяхното динамично време. Датата е 13 ноември, а мястото е City Stage. Билети ще откриеш ето тук, а още за събитието ще намериш, ако последваш линка

Петър Димитров: Успехът е в любовта на публиката

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *