Неастрологичен хороскоп: 11 – 17 март

Звездите чертаят

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, в който има повече астрономия, отколкото астрология.

Овен

Седмицата е изключително подходяща, за да не бъдете такива твърдоглави темерути! Отидете в парка, купете си бира, освен ако не сте шофьори, тогава си купете сок или безалкохолна бира и се порадвайте малко на тоя скапан живот! Нищо лично…

Телец

Избягвайте да се храните навън, в противен случай ще станете жертва на измама! Ако си поръчате кюфтета по цариградски, ще ви преметнат, защото истинските такива нямат свинско. Имат ли свинско, то вероятно не са стигнали до Цариград, а прасето е било заколено преди Капитан Андреево.

Затова стойте си вкъщи с книга и мъж/жена по ваш избор.

Ако изборът ви е грешен, жалко – другата седмица може да имате повече късмет.

Близнаци

Започнете кондиционни тренировки в района на стадион Академик. Избягвайте упражненията за брахиалиса, защото името му звучи като неприятен вирус. За повече енергия консумирайте изотонични напитки с магнезий и пици Доминос с коричка Филаделфия. 

Рак

Най-накрая имате повод да се усмихнете заради малка печалба от лотарията. Малка печалба за вас, голяма дупка в сърцето на империята на компанията с билетчетата. Консумирайте агнешко и заешко, патешкото също е разрешено.

Лъв

Скъпи Лъвове, превържете се с чужди усмивки, защото вашата е леко изкривена през последните месеци.

Подарете си няколко мига лично щастие, като ударите 4 бири в делнична вечер и после се обадите в работата, за да кажете, че сте болни.

Дева

Един разбридан чорапогащник ще донесе много приятни емоции на една жена Дева и един мъж Близнаци. Ако и мъжете Деви искат да получат хубави емоции, то не трябва да изпадат в неловката ситуация чорапогащниците им да се разбридват. За бога, вече сме 2019 г. и е съвсем достъпно да си купите термо бельо!

Везни

Капките кръв от жлъчката на кашалот, чиято форма гледам в момента, ми говорят на испански, защото кашалотът е от Андалусия. Аз не владея испански и ще се наложи да оставя хороскопа на Везните за по-късен момент, когато намеря преводач. Дотогава бъдете здрави!

Скорпион

Знам, че всички завистници наричат откритата ви сексуална доминация с грозната дума „долнопробно“. Накажете ги, като си забраните да спите с тях. Знам, че ще ви е трудно, но те не заслужават това шоу…

Стрелец

Вашият късмет през настоящата седмица е скрит в квартал Сторгозия,

печално известния като роден дом на жени с леко поведение, но иначе китен град Плевен.

Ако всички представители на зодията се засилят натам, ще настане едно страхотно стимулиране на местната икономика. Останалите градове трябва да си помислят над тази схема….

Козирог

Не предприемайте излишни резки действия. Виждам любопитни предизвикателства пред вас, но за целта ще трябва да направя лична консултация. Вашата натална карта и амулет за късмет са само на ръка разстояние от вас… ръка, която държи 30 лв.

Водолей

Зимата често изненадва софиянци, но вие отговорете на предизвикателството, като изпреварите лятото и си налеете една мастика с мента. За да нямате проблеми, избягвайте да ходите в парковете, където зодия Овен се наслаждават на скапания си живот!

Риби

Жените Риби са като съдиите в А група… винаги наказват за непозволена игра с ръка. За да не отнасяте псувни като тях, бъдете по-либерални и пуснете по-свободна игра. Мъжете риби карат втора девственост най-вероятно, а може би дори трета. Ще ги огрее пак чак през април.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и ваучери за пране на килими на автомивка, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако искате да промените живота си, закъснели сте! Тези неща се правят само по Нова година.

Ето и какво сподели маг Жаклина за посоките, които е добре да следваме през целия месец март

7 лесни начина да станеш нов човек

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *