Неастрологичен хороскоп за март

Виж какво ти предвещава маг Жаклина за новия месец

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, в който няма да намериш нито един компромат, който да използваш в кампанията преди евроизборите!

Овен

Навлизате в сатурнова дупка. За мъжете Овни това не е нищо ново, защото те по принцип обичат да влизат в дупки, били те житейски или пък на някое лице от женски пол. Като стана дума за жени, дамите – представители на знака, ще са в отлично настроение след изпитото покрай Трифон и Вальо вино.

Резултатът ще е пиърсинг на пъпа, на който да окачите мартеница или татуировка с древен камбоджански йероглиф.

Телец

След тежкия февруари месец март е едно ново начало за Телците, което те ще отпразнуват с гуляи и сръбска скара в някое капанче по границата. Това е причината  в края да са препоръчителни едни изследвания на добрия, лошия и злия холестерол, както и на нивата на желязото. За повече късмет и настроение носете мартеница с покемон!

Близнаци

Ако не знаете кръвната си група, разберете я този месец и започнете нова фаза от живота си, след като тази графа дълго е стояла празна като главата на Божинката. Ако пък си я знаете, не правете нищо и изчакайте до следващия хороскоп, преди да предприемете каквото и да е. В духа на традициите купете си мартеница със Спайдърмен или Батман.

Рак

Февруари беше месецът на Раците, но през март ще претърпите разочарования. Още в началото чувствата ви ще бъдат наранени от лице от противоположния пол, което по принцип не харесвате. В работата пък за пореден път ще ви излъжат и няма да получите полагащия ви се бонус.

Чак на мен ми стана тъпо, но пък за настроение се окичете с мартеница с лика на любим политик.

Лъв

Лъвовете ще получат повишение в работата, което е нещо нормално, защото не върви някой друг да води лъвовете. На любовния фронт ви чакат поне три нови бройки, което е стъпка далеч от любовта, но пък са си и три стъпки по-близо до редовния секс. Бъдете оригинални и си купете мартеница с авокадо. Ако не продават такива, накарайте да ви направят, нали вече сте шефове.

Дева

Месецът за Девите ще започне и ще завърши с перфектно оправено легло и подредени сервизи и посуда. Това си е стандарт. Препоръчва се да избягвате птичето месо и да наблегнете на риба, тахан от сурово смлени бадеми или кашу, както и да носите мартеница със знамето на Европейския съюз.

Везни

Бързам да го кажа, преди да ми е излязло от главата. Жените зодия Везни ще се влюбят в млад, красив и атлетичен чужденец. За целта обаче трябва да отидете на мач на „Септември“ София, в чийто състав играе вашият човек. Успех! Мъжете Везни, които си търсят половинка и играят футбол, трябва да потърсят и трансфер в „Септември“. Тези, които не играят, а пък си търсят, да си свалят Тиндър. Изборът там е по-голям, защото не вярвам на мачовете на „Септември“ да ходят чак такива мацки. Бъдете класици и сложете изчистена мартеница гривна.

Окичете дясната си ръка с нея. Защо? Защото така пише тук, затова!

Скорпион

Март месец се свързва с първите пролетни и хормонални трепети, които Скорпионите са започнали да усещат още през ноември. Най-големият им проблем през третия месец от 2019 г. ще бъдат ревността и високият тон. Двете в комбинация носят главоболие. Главоболието се лекува със секс, което вие го умеете. Носете си мартеница „Пижо и Пенда“ и всичко ще е точно!

Стрелец

Ще ви поканят да влезете в политиката, но ви съветвам да откажете възпитано. Въпреки това месецът ще е много доходен за вас, след като през второто десетдневие ударите дребна 5-цифрена печалба от националната лотария. Всичко се дължи на мартеницата със специален камък, която носите.

Козирог

През март бъдете по-сдържани и избягвайте места, на които можете да изхарчите пари, които би било по-правилно да инвестирате в храна и електричество. Не си правете татуировки, изчакайте поне до април. Консумирайте вещества, богати на витамини от група В и омега-3 мастни киселини. Сложете си еко мартеница, която се разгражда при допир с вода с температура над 38 градуса.

Водолей

Периодът е подходящ за смяна на цвета на косата и изправяне на къдрици. Заръката е и към двата пола. Ако искате да се потопите в нощния живот, не пийте повече от 200 мл концентрат, за да не се възползват от вас. Пак се обръщам и към двата пола. При консумация на вино максималната допустима доза е половин кило. Сложете си мартеница тип гердан, за да ви пази от уроки.

Риби

В края на сатурнова дупка сте, но всяко чудо за три дни. Носете по три мартеници на всяка ръка, защото какъв по-добър месец за суеверия и самодиви от настоящия. Като стана дума за самодиви, след слабите януари и февруари, тоя път вече ще има игра и на нежния фронт. Проблемът ви е, че в секса сте като в танците, знаете 2 – 3 движения и дотам.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и съвети за ритуали за посрещане на пролетта, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако искате да промените живота си, закъснели сте! Тези неща се правят само по Нова година.

Виж защо твоята първа работа е от значение.

Кой е 3D артистът, който дойде в София, за да нарисува пролетта.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *