5 причини да излизаш с момиче, което пуши трева

...или с какво тя е по-добра от тези, които не пафкат

0 коментара Сподели:

Ако си в края на заветните 20, намерил си посока в живота, но не и точната жена, то сигурно не я търсиш сред правилните хора. Не те кефят онези твоите колежки, супер сериозни и твърде фокусирани върху идеята да пораснат, нито приятелките на приятелките на твоите приятели, които сякаш са от някаква мафия на лиглите, и все се чудиш кога и на теб ще ти излезе късметът с някоя мацка, с която отношенията ви бързо да преминат на по-друго ниво.

От опит знам, че такива мацки не се намират лесно и че когато срещнеш някоя, по която автоматично да си паднеш заради непринуденото й поведение и широката усмивка, то тя най-вероятно пуши джойнт.

Ама това изобщо не трябва да те притеснява, пък и ако питаш мен, девойките, които употребяват „забранената“ субстанция, са най-добрата партия поради няколко причини:

ПЪЛНО ЩАСТИЕ

Много рядко, да не кажа никога, тревата ще те направи ядосан или гневен към хората около теб, по-скоро се наслаждаваш на живота и се забавляваш. А ако и момичето до теб е напушено, какво по-хубаво от това да можете заедно да се радвате на малките неща.

Освен това тя със сигурност знае какво я прави щастлива и какво не, така че, ако ти не си нейният човек, веднага ще ти го каже. Тоест няма да си губите времето заедно, ако няма нещо между вас.

ТЕ СА СТРАХОТНИ ЛЮБОВНИЦИ

Приятно напушен си, готино е и знаеш, че най-хубавото, което може да ти се случи в следващия час, е да правиш нещо, което много обичаш. Тревата ти действа успокояващо и със сигурност прави и секса по-добър. Но най-хубавото е,  че тя се чувства по абсолютно същия начин, така че няма време за губене.

ЩОМ ПУШИ, ТЯ СПОДЕЛЯ

Ако момичето до теб пуши, тя със сигурност знае и да споделя. Нали се сещаш какъв е целият смисъл на пушенето в групи – да шернеш с приятели. А когато пушите само двамата, тя най-вероятно ще ти позволи да направиш и първата дръпка, а после ще сподели с теб и junk food, който си е купила, а защо не и останалата част от ваканцията си. Защото всички знаем какво следва след многото смеене.

ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ ЩЕ Я ХАРЕСВАТ СЪЩО

Какво по-хубаво има от това да знаеш, че дори и когато си с приятелите си, можеш да я вземеш и нея. Всички ще я харесват, тъй като тя веднага ще се почувства на място, ще завърже разговори с всеки, ще се забавлява на смешките, а ти няма да се чувстваш неловко през цялото време, че си дошъл с нея. Ако имаш такава дама до себе си, не я изпускай.

НА НЕЯ НЕ Й ДРЕМЕ

Дали ще се прибереш късно вечер, без да се обадиш, или не ти се ходи на кино, за да гледаш поредната любовна драма, на нея и е все тая. Момичетата, които пушат често трева, не страдат от липса на внимание и не позволяват малките неща да са препъникамък. С нея ти ще чувстваш спокоен да правиш това, което искаш, когато искаш. Да бъдеш сам, когато имаш нужда, да си само с приятели или да сте двамата и да се забавлявате.

Всичко е само на една трева разстояние.

*статията изразява единствено и само личната позиция на автора по темата

ХРОНИКИ НА МАРИХУАНАТА

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *