HALLOWEEN PEOPLE

Времето, в което сваляме маските на благоприличето и даваме воля на всичко, което сме и искаме да бъдем. Виж как го правят Велизара, Николай и Ирина

0 коментара Сподели:

И тази нощ на Halloween София се превръща в страховит парти град, където без проблем можеш да отскочиш от някое изоставено гробище, до обитавана от духове къща или сбирка на чудовища. Ние издирихме едни от най-епичните създания, които обикалят улиците, за да си поговорим как се подготвят за празника, докато все още са в човешкия си облик. А ти не се страхувай какво може да изскочи зад ъгъла, току-виж си попаднал на най-чудовищното парти за вечерта.

Защо се кефиш на Halloween партитата?
Заради тръпката, очакването, еуфорията. Това са емоциите, с които свързвам празника, а кой не се кефи на подобно готино вълнение? Всеки повод да бъдеш креа­тивен, да очакваш нещо с нетърпение и най-вече да се забавляваш е добре дошъл.

Как се подготвяш за вечерта?
Обикновено имаме ангажиран гримьор, а визията я избирам според тематиката на Yalta, където празнувам последните години. Подготовката за вечерта е епична. В самия ден на Halloween декорацията започва от сутринта, следва грим и финални щрихи по костюма.

Като какво си се маскирала досега?
Маскирала съм се в какви ли не страшни роли. Била съм вещица, череп, горгона Медуза. Тази година ще видим.

Кога и къде беше най-страшната ти вечер?
В Yalta Club. Там декорът и организацията са винаги на ниво, така че да ти създадат усещането, че си част от някакъв страховит сценарий. 

Защо се кефиш на Halloween партитата?
Много харесвам този празник, защото тогава всеки може да даде воля на това, което цяла година крие под маската на ежедневието си.

Как се подготвяш за вечерта?
Винаги си измислям тема и почвам нещо като да шиеш шлифер по копче. Например харесвам си някакви лещи и покрай тях правя цял костюм.

Като какво си се маскирал досега?
Маскирал съм се като духа на пиян монах, който е заспал и е паднал върху чашата си с вино, която се е врязала в главата му; ангел на смърт­та, който практикува садо-­мазо; жена, обладана от извънземно гущер; духа на брата близнак на Краля Слънце, който е изгнил в каторгата; Блатан, принца на блатото, и други. Действам месец преди това, вече съм почнал новия костюм.

Кога и къде беше най-страшната ти вечер?
Всички Halloween вечери са много страшни, но предполагам най-страшната предстои, а къде – не знам, ще ти кажа, като ми се случи.

Защо се кефиш на Halloween партитата?
Halloween е моят празник. Тогава аз решавам каква да бъда – руса, червенокоса, предизвикателна или смешна. А и самото вълнение от това, дали ще бъда най-оригинално костюмирана, ме амбицира.

Как се подготвяш за вечерта?
Месец по-рано избирам като какво да се маскирам, поръчвам костюм по интернет и се моля да ми стане, когато пристигне. В деня на самия празник задължително ходя на фризьор и гримьор, за да бъде автентично всичко.

Като какво си се маскирала досега?
Маскирала съм се като абитуриентка, Червената шапчица, Алиса в Страната на чудесата, Черния лебед, Мортиша Адамс, Бисквитеното чудовище и Wonder woman.

Кога и къде беше най-страшната ти вечер?
Не мога да кажа коя е. Винаги си намирам компания, особено за Halloween, и гледам да случа обстоятелствата така, че да няма какво да ме изплаши.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *