КАКВО НЕ РАЗБИРАТ ЖЕНИТЕ?

...от мъжка гледна точка

0 коментара Сподели:

Ако си мъж и четеш това, има много голяма вероятност никога да не разбереш какво е да кърмиш в мол, да припадаш по Нутела, да се цупиш без причина и да си обезкосмяваш бикини зоната. От друга страна обаче разбираш неща, които жените най-често не могат да проумеят, като например:

ШАМПОАН Е ИМЕ ЗА ВСИЧКО

Шампоан за коса, душ гел, балсам, препарат за миене на съдове – за жените това може и да са различни неща, но за мъжа всичко е ШАМПОАН. Ако нямаш паста за зъби, може и това да е. А пък за миене на колата шампоанът направо си е незаменим. Балсамът определено е някаква тъпа капиталистическа измишльотина, която нищо не прави и е по-безполезна дори от репортажите на Даниел Петканов. Вместо това става и шампоан. Някой ден на пицата си вместо майонеза може и шампоан да слагаме.

ЧОРАПИТЕ ВИНАГИ СА ЧИСТИ

Първите 3 дни със сигурност. А и после, стига шампоанът, с който са прани, да е достатъчно добър. Когато започнат да миришат, достатъчно е да ги поизтупаш малко и са като нови. Комплектоването на чорапите по чифтове пък си е чиста загуба на време, а и е съвсем излишно левият и десният да са напълно еднакви, когато никой не ги вижда? Когато чорапите лежат на пода или са под леглото, това не означава, че стаята е неподредена – те там са ОСТАВЕНИ, понеже все още не са дали изцяло своя принос, и са включени в плана за някой от следващите дни.

Добре организираният човек във всяка стая има поне 1 чифт чорапи на пода / масата / радиатора, които го очакват.

После защо мъжете сме се оправяли по-бързо от жените… всичко е въпрос на добра организация.

ЧАШАТА И ЧИНИЯТА СА ВЗАИМОЗАМЕНЯЕМИ

Съвсем ненужно е чашата да се мие, когато е използвана само веднъж. Това е просто хабене на енергия, вода и шампоан. Най-подходящо е да се мие, когато лъжицата в нея залепне и стои изправена, все едно е Екскалибур, който само някой с чисто сърце може да извади. Ако няма чисти чаши, това не означава, че веднага трябва да се мият, и купичките са чаши, а понякога и чиниите също. Обратното също е вярно, така че, ако няма някакви чисти чинии, супа може да се пие и в чаша. Логиката е, че така или иначе всичко влиза в устата.

ПРАНЕТО ОТЛЕЖАВА, ПРЕДИ ДА СЕ ПРОСТРЕ

Когато пералнята изпере, най-добре е прането да престои няколко дни в нея, да отлежи, така да се каже. Нищо не ти коства като усилие, пък и има вероятност то така да си изсъхне – като голяма топка. Единственият риск е, че може да хване мухъл, но в такъв случай е необходимо просто да сложиш още шампоан и да я включиш отново. Този цикъл може да се прави цяла седмица или докато свърши шампоанът.

НА ЮТИЯТА НЕ Й ПУКА

Само жена могат да я баламосват, че в ютията трябва да се слага някаква спешъл вода, която сигурно се добива от потните жлези на врабче и затова струва колкото бутилка нелош алкохол.

Гладил съм и с дъждовна вода (бях забравил ютията на терасата) и пак всичко си беше ок. Даже ако вместо вода сложите разреден шампоан, дрехите ви освен изгладени, ще миришат и добре. Не ме питайте откъде знам.

БАНЯ В МАЛКА НУЖДА СЕ ПОЗНАВА

Последните проучвания показват, че урината е стерилна (не че някой някога се е съмнявал в това де), така че човек, който пикае в банята, не прави нищо нехигиенично, дори напротив, стерилизира я така, както дори най-добрите шампоани против котлен камък не могат. Даже докато пикаете под душа, може да си свирите с уста мелодийката от рекламата на мистър Пропър, така се проявява и плацебо ефектът в цялата работа.

МЛЯКОТО ТРУДНО СЕ РАЗВАЛЯ

Жените си мислят, че като отвориш прясно мляко и си сложиш в кафето, след 2 седмици не можеш пак да си сложиш от същото мляко.

Това е така, защото жените нямат едни ензими, дето разграждат млякото, отворено преди 2 седмици.

Чел съм ги някъде тия неща, интересувайте се. Т.е. всичко опира до това мъж да го пие.

ЛЕКАРСТВАТА СА ЗА БЕЗНАДЕЖДНИ СЛУЧАИ

Когато евентуално някой мъж добие стомашни болки примерно от развалено мляко, то не е нужно веднага да се пие лекарство, което не е доказано, че ще ти помогне. Болката ни прави силни и ще спре все някога. Ако дядо ти е могъл, можеш и ти.

ПАЯЖИНИТЕ СА ПОЛЕЗНИ

Не представлява проблем за който и да е мъж да скъса паяжината, барабар с паяка, който живее по средата, но паякът си има своя важна цел: предпазва от мухи и други врагове, които се крият в апартамента, пък и така или иначе вече си му дал име, така че би било негостоприемно да го изгониш от къщи.

ТОАЛЕТНАТА ДЪСКА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЛЮБОВ

Мъжът оставя капака на тоалетната чиния вдигнат не защото забравя да го свали, той го оставя, за да може жените да се сещат за него всеки път, когато го свалят. Това е един голям романтичен жест, който цели да остави посланието: „ Дори да не съм тук, знай че съм наблизо.”


Припомни си и женската гледна точка за това, какво не разбират жените.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *