Дядо Коледа, шарен като за последно

Хо-хо-хоууууу, колко добър е добрият старец

0 коментара Сподели:

Знаехме си, че коледният дух съществува, и сме на седмото небе, защото най-после го открихме. В китното бразилско градче Sao Caetano do Sul живее и работи Vitor Martins, който от близо петнайсет години забавлява деца и възрастни, като се облича в костюма на любимия ни белобрад старец. Има една малка разлика обаче и тя е, че господин Martins крие нещо доста любопитно под коледните си дрешки.


Тялото на Vitor е покрито над 95% с прекрасен туш, много контури и безброй татуси, а хубавото не свършва дотук, защото повечето от тях са на коледна тематика. Всеки път, когато шареният Дядо Коледа сваля костюма или си подава ръката, за да гушне някое нищо неподозиращо дете, трябва да бъде много внимателен, за да не изскочат наяве безбройните му картинки.

Vitor Martins споделя, че досега не е имал проблеми в професията си заради татуировките, а даже напротив. Понякога децата ги забелязвали и с радост започвали да ги разглеждат и да проявяват любопитство.

Полицията в Бразилия отначало често правела проверки на странния старец, но впоследствие той станал такава местна атракция, че всички жадували снимка с популярния Тату Мраз.

На всичко това ние само се усмихваме и лукаво си пожелаваме и в родните молове освен популярни печива като кифли и кроасани, да си имаме и един такъв нарисуван весел старец. Който ако не весели децата, поне да радва възрастното око, опитно в преценяването на перфектните татуси. За финал палим шейната към най-близкото тату студио и казваме само едно: Хо-хо-хоууу!!!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *