Не закъснявай с коледните подаръци, бъди в тренда с адвент календар

Изненадай себе си или любим човек за празника!

0 коментара Сподели:
dm advent

Колкото се радваме да получаваме подаръци, двойно се вълнуваме, когато ги даваме.

Въпреки че е само октомври, коледният дух вече ни завладя. Започна голямото мислене и търсене на специална торбичка за близки и роднини, впуснахме се в обикаляне на магазини и прекарване на часове онлайн, докато перфектната изненада ни чака в обектите на dm.

Там открихме разнообразие от страхотни адвент календари, подходящи за семейство, приятели и домашни любимци.

Показваме ти различните възможности за празничен подарък и ти даваме по една причина защо да избереш точно него за своята Коледа.

dm

От опит знаем, че така жадуваните 24 вратички ще направят дните до празника вълнуващи и специални. В подаръчния календар можеш да очакваш разнообразие от декоративна козметика, грижа за тялото, козметични аксесоари, храна, но и много изненади. Оставяме ти списък с 9 магични кутии.

Коледен календар 24 Days of beauty!

trend !t up

Коледен календар 24 Days of beauty!

Коледа е синоним на грижа. Този календар ти дава всички причини да отделиш време на себе си, като съдържа богато разнообразие от продукти – от лак за нокти до червило и аксесоари. Феновете на марката ще бъдат очаровани от разработените за календара артикули, както и от изненадите вътре.

Веган коледен календар Wonderful Vegan Christmas

dmBio

Веган коледен календар Wonderful Vegan Christmas

Когато чуем за Дядо Коледа, винаги си представяме лакомствата, които носи със себе си. Представяме ти кулинарен календар, и то веган! В него изкушенията са за цялото семейство – ядки, сушени плодове, шоколадови изкушения – всички с гарантирано био качество.

Коледен календар merry everything & happy always

essence

Коледен календар merry everything & happy always

Не минава година, без да се вълнуваме на цветната украса и светещата в коледни лампички елха. В духа на блясъка отваряме адвент календар с 24 страхотни продукта за красота и безупречна визия. Той допълва козметичния ни несесер с лак за нокти, червило, четки за грим и маски за лице.

Коледен календар за котки

DEIN BESTES

Коледен календар за котки

Уютът на дома идва както от хората, така и от домашните любимци в него. Не пропускай четириногия член на семейството, макар и да не е бил от най-послушните – зад всяка вратичка на календара за котки има лакомства, изненади, любов.

Коледен календар за кучета

DEIN BESTES

Коледен календар за кучета

Празничните дни дават възможност да отделиш повече време на любимците вкъщи. На входната врата винаги те чака безкрайна доза прегръдки. Зарадвай сладура, който те залива целогодишно с прегръдки, и му подари празнична кутия, препълнена с изкушения.

Коледен календар – Дървена рамка

Paradies

Коледен календар – Дървена рамка

Едно от най-специалните неща на Коледа са личните моменти, които превръщаме в спомени. Споделяме ти за календар под формата на бяла рамка за снимки от дърво, в комплект с 5 метални въженца и 24 метални щипчици. Той е подходящ за снимки и романтични думи, които да скриеш зад 24 малки картички. Освен това подаръкът може да послужи за постоянна декорация за стаята.

Коледен календар с шоколадови бонбони

dmBio

Коледен календар с шоколадови бонбони

От деца знаем, че Дядо Коледа може и да е шоколадов. Избери календар, посветен именно на какаовите съвършенства, и подслади предколедния сезон. Очакват те 24 прозорчета, които ще се погрижат за небцето ти с млечни изкушения във формата на коледни мотиви – елхи, звезди, къщички и мечета.

Коледен календар HYPOAllergenic

Bell HYPOAllergenic

Коледен календар HYPOAllergenic

Светлият празник идва с направата на непреброимо количество снежни човеци, сред които освен радост има и зачервени нос и бузи. Погрижи се за лицето си с календар, който крие едни от най-търсените продукти за грим и грижа за кожата.

Коледен календар 2023

alverde NATURKOSMETIK

Коледен календар 2023

Коледа ухае на свещи, канела и курабийки. Показваме ти адвент календар, който носи аромата на празника. В него ще откриеш 24 вратички, зад които те очакват продукти със сертифицирана натурална козметика.

Дотогава: Oktoberfest Season: заведения с немска кухня и бира в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *