Най-големите свалячи от сериалите

Кои са десетте топ ТВ плейбоя?

0 коментара Сподели:

Повечето герои в сериалите са женени, често с деца и в малкото случаи, когато спят с някоя друга освен с половинката си, винаги следват раздори, скандали и завършващи с драматична музика епизоди. Това правило не важи за момчетата в този списък – те се плъзгат през живота с лекотата на сърфист медалист и винаги излизат сухи от водата, а мацките сами падат в краката им. Може би и затова винаги са любимите ни персонажи във всеки сериал.

ДЖОУИ от ПРИЯТЕЛИ

Тео Чепилов, сериали

Джоуи Трибиани може да е лишен от много неща като например обща култура, такт и вкус, но за сметка на това е надарен с таланта да кара капачките на всяко момиче да омекват като небрежно й каже: „Здрасти. Как сиии?”. Не е за чудене, че през десетте сезона на сериала той е спал с 51,5 мацки, като половинката идва от непотвърдена история, а ако всички жени, за които Джоу говори минат за бройки би трябвало да се нареди до Джийн Симънс, Хулио Иглесиас и Рон Джереми в „Книгата за рекорди на Гинес”. Останалите от Приятели има защо да му завиждат – Чандлър е спал с 10,5, а Рос с 14, което включва три брака. Самият Джоуи никога не се жени и има едва 4 сериозни връзки като напълно заслужено развива страх от обвързване – все пак две от гаджетата му го зарязват, за да тръгнат с Рос или Чандлър. Като един истински неуморен 30-годишен младеж, Джоуи продължава да сваля напосоки в собствения си сериал, а и в „Епизоди”, където Мат Лебланк уж играе себе си,  но приликата с Трибиани е просто поразителна. Във въпросния сериал даже Лебланк достига невиждани висоти (или низоти, в зависимост от гледната точка) като само в рамките на няколко епизода успява да спи със сляпата жена на шефа си, собствената си продуцентка и столкърката си.

Виж повече: Гласувай за любимите си филми и сериали и спечели нов телевизор

НЪКИ от ПРЕСТЪПНА ИМПЕРИЯ

Тео Чепилов, сериали

Странно е, че герой на име Енох Малачи Томпсън и лице на невестулка е попаднал в този списък, но както Нъки нагледно доказва в Престъпна империя властта и парите са огромен афродизиак. Напълно заслужено човекът, който дърпа конците по време на Сухия режим в Атлантик Сити, се разхожда със син ролс и пачка стодолърови банкноти в джоба, а после разцъква танцьорки като смазващо яките Люси Данцингер и Били Кент или си играе на чичо доктор с безброй безименни мацки по цици. Паралелно с това Нъки живее на съпружески начала с никак нелошата Маргарет, изиграна от Кели МакДоналд, с която също е започнал отношения стил господар-държанка, преди тя със серия от хитри ходове да му влезе под кожата. Като се има предвид, че финалният пети сезон на Boardwalk Empire, тепърва предстои, можем само да гадаем кои още ретро красавици ще успее да плени Нъки, въоръжен единствено с чаровна усмивка, хипнотичен тембър и положение в обществото.

ЧЪК от КЛЮКАРКАТА

Тео Чепилов, сериали

Чък Бас от клюкарката е типичен пример за мъж тип паун, който въпреки, че винаги изглежда като излязъл от фотосесия, а може би точно заради това, няма нужда да си дава особено много зор, за да събере всички пиленца около себе си. Когато в сериала някой го пита защо всички жени спят с него, той без да се замисли отговаря: „Защото съм Чък Бас”. Естествено. Въпреки че половината екранно време в Клюкарката е посветено на неговите драми с Блеър и вечните раздели-събирания на супер-двойката, покрай нея той успява да тресне Ванеса и Джени от основния каст, плюс Ел, Джорджина, Амелия, Анна и Татяна. Даже му се налага като част от пъклен план да се целува с момче…и не е ясно дали му харесва. Иначе сред достойните за отбелязване негови бройки са момичето от руум-сервиза в хотел Палас, трите бразилски топлес красавици в Хемптънс, японската стюардеса, състезателката по синхронно плуване и неизвестен брой проститутки в Тайланд. Но кариерата му на плейбой, макар и с добра голова успеваемост, се оказва кратка – във финала на сериала има флаш-форуърд, в който виждаме Чък и Блеър с дете, щастливо женени.

ДЖЕРИ от ЗАЙНФЕЛД

Тео Чепилов, сериали

В истинския живот Джери Сайнфелд е мултимилионер с колекция от 47 поршета, така че е ясно защо мацките са склонни да пренебрегнат прическата, стила и странните му зъби, но в сериала Seinfeldобяснението е, че просто той е много забавен пич. Както знаем най-важните неща в една връзка са смях и секс, така че повече от едното, винаги компенсира добре другото. Хуморът не може да се измери в цифри, но успехът с жените може – 78 мацки минават през иначе скромния апартамент на Джери като 38 от тях са му гаджета. И в този случай количеството не изключва качество, защото сред тях са някои от най-големите бъдещи звезди на екрана: Грейс от Уил и Грейс, Моника от Приятели, Скайлър от BreakingBad,  Сюзън и Бри от Отчаяни съпруги, Шарлот от Сексът и градът и Майката на Стифлър от Американски пай. И понеже при такова изобилие от възможности човек става придирчив, Джери къса с всяка от тях по различни несриозно звучащи причини като например, че ядат грахчетата си едно по едно, имат дразнещ смях, мъжки ръце или седят голи по цял ден в апаратамента му. Последното първо му изглеждало привлекателно, но когато голото момиче започнало да кашля и да отваря консерви без да си наметне нещо, палачинката се обърнала и се наложило да скъса с нея. Типично в негов стил, когато едно момиче го поставя пред избор – да спре да говори със смешен глас, който я дразни или късат, Джери избира вица, съвсем ясно поставяйки смеха като преоритет пред секса.

ТОНИ от СЕМЕЙСТВО СОПРАНО

Тео Чепилов, сериали

Също като Нъки, Тони Сопрано изобщо не разчита на външния си вид при свалки, така че спокойно може да изглежда като сицилиански чичко с шкембе и оредяла коса, но въпреки това да си тръгне, с което момиче пожелае. Е, друг въпрос е, че Тони пожелава само мацки в кръга си на интереси, с други думи залага на сигурно. Жена му Кармела като сбор от характеристики е осмица и неслучайно е постоянното присъствие в живота му като се старае максимално да пренебрегва изневерите му с различен успех в течение на сериала. Наред с някоя друга стриптизьорка от собствения му клуб BadaBingи случайни стюардеси от исландските авиолинии, Тони държи нивото с няколко перфектно изглеждащи любовници – строителната предприемачка Джулиана Скиф, руската му мустреса Ирина Пелцин, арт-дилърката Валентина Ла Паз и продавачката на мерцедеси Глория Трило. Последната толкова си пада по Тони, че когато той къса с нея, започва да се държи налудничаво и да го заплашва как ще разкаже на жена му за аферата им – налага се негов човек да я заплаши с пистолет, за да осъзнае напълно посланието. През следващия сезон става ясно, че Глория се е самоубила, най-вероятно от несподелена любов към Тони. Сопрано освен това е толкова голям, че отказва директна оферта от страна на спиращата дъха шефка на италианската мафия Аналиса Зука с думите: „You don’t shit where you eat”, рязко и мъдро разграничавайки бизнеса от удоволствията.

Д-Р КРИСЧЪН ТРОЙ от КЛЪЦНИ/ СРЕЖИ

В едно интервю Джулиан Макмеън, който играе Д-р Трой смело заяви: „Без съмнение аз съм актьорът с най-много секс сцени в сериал на всички времена. Веднъж за един ден снимах 8 секс сцени – това е рекордът ми”. С такива постижения не могат да се похвалят и актьорите във филми за възрастни, спор няма. През шестте сезона на култовия сериал, Д-р Трой общо взето минава почти всичките си пациентки и всяко момиче, което има глупостта да мине около него. Това включва толкова много имена, че списъкът ще се проточи на два екрана, затова ето най-куриозните случаи: порно звезда, за която той евентуално се жени; съпругата на най-добрия му приятел и бизнес партньор Шон, на която прави дете; освидетелствана секс-маниачка, която забива на сбирка на анонимни сексохолици; и даже Рози О’Донъл в ролята на селянка спечелила от лотарията. Когато психиатърката му разкрива теорията си, че тайно е влюбен във вече споменатия Шон, за да я убеди в противното, Крисчън прави секс с нея на момента. Жалко, че името Доктор Ох-боли е вече заето, защото много му отива.

ВИНС от АНТУРАЖ

Все пак става ли въпрос за свалки, да си млад и известен помага, при това много. Затова и Винсънт Чейс – една от най-големите кинозвезди на света в реалността на сериала Антураж може да се похвали, че е спал с над 1000 жени, сред които супербейбс като Манди Мур, Карла Гугино и Саша Грей. Да, същата – порно звездата. И понеже в Антураж звездите играят себе си, Саша Грей прекарва голяма част от сюжетната си линия гола, преди Винс да изревнува от участието и в поредния филм и да скъсат. Иначе като всеки велик плейбой Винсънт Чейс си намира майстора в лицето на София Лиър – британска журналистка от Vanity Fair, която го нарича повърхностен женкар и той, за да й докаже, че не е, се спуска да я сваля настървено. Преди да се усети идва финала на сериала и той вече е с годежен пръстен на ръката. За някои може това да минава за хепи-енд, но за повечето фенове финалът на Антураж беше по-трагичен от този на Сопранос.

БАРНИ от КАК СЕ ЗАПОЗНАХ С МАЙКА ВИ

Не е ясно на кой продуцент му е хрумнало да кастне открито хомосексуалният актьор Нийл Патрик Харис за ролята на един от най-големите секс хищници в историята на телевизията Барни Стинсън, но явно имал нюх за талант. Напълно разгриначавайки актьор от герой, Барни Стинсън документирано е реализирал над 200 секса за една нощ като към това трябва да се добави, че е бил сгоден за стриптизьорка и женен за секс-бомбата Робин Шабатски. Облечен с костюм и винаги гарантиращ леге – изчакайте малко – ндарно изкарване на всички около себе си, Барни все пак се различава от останали мъже в този списък с откровенната употреба при свалка на лъжи, заблуди, схеми и всякакъв вид измами. Цялата мъдрост, натрупана през годините, този велик любовен стратег е описал в книгата си The Playbook – вътре един прохождащ коцкар може да намери редица безпогрешни системи от това как да свалиш мацка, облечен като водолаз в бар, до това как да разчувстваш момиче, облечен като Тед Мосби. За съжаление в края на Как се запознах с майка ви, Барни решава да се откаже от живота на играч, влюбва се необратимо в Робин и ритуално изгаря книгата. За наш късмет обаче явно поне едно копие е оцеляло, защото спокойно можеш да си я купиш за 10 долара в Amazon, което я превръща в задължителен мъжки подарък.

ХАНК от СЕКС ДО ДУПКА

Тео Чепилов, сериали

Българското име на сериала Californication може да се класира по размах на фантазията на второ място след В обувките на Сатаната, но поне предава достоверно цялостната атмосфера на сериала – секс до дупка, при това в повечето е замесен Ханк Мууди. Дългогодишната му любов и майка на детето Карън настрана, през епиодите Ханк успява да калифорникира:

 1 бр. тийнеджърка, дъщеря на гаджето на бившата му жена

1 бр. репортерка от Rolling Stone

1 бр. скъпоплатена проститутка (без да плаща)

1 бр. жена на шефа му

1 бр. ар-ен-би певица, дъщеря на шефа му

1 бр. луда нюйоркчанка с пиро-наклонности

1 бр. секси боксьорка в опит за тройка

1 бр. адвокатка (собствена)

1 бр. стриптизьорка/ студентка по драматургия

1 бр. сърфитска/ крадла на плочи

1 бр. актриса със секси майка

1 бр. болна рок фенка в рехабилитационна програма

100 бр. случайни момичета

Въпреки че Дейвид Духовни твърди, че героят му в Californication не е пристрастен към секса, защото намира все още тръпка в прелъстяването, явно в живия живот случаят е различен –актьорът доброволно постъпи в клиника за лечение на сексуална зависимост.

ЧАРЛИ от ДВАМА МЪЖЕ И ПОЛОВИНА

Тео Чепилов, сериали

И като става въпрос за прилика между герой и актьор, ето най-голямата в историята: Чичо Чарли не просто се казва, изглежда и живее като звездата в главната роля – той отвсякъде е Чарли Шийн! Холивудската легенда има в черното си тефтерче над 5000 чертички, при това без срам коментира, че за голяма част от тях си е платил. Когато някой се опита да го обори, че ако дадеш пари бройката не се брои, Чарли има желязната логика: жените на Хю Хефнър са на заплата, а тези на Рон Джереми – на хонорар. „Ако те броят техните, аз също ще броя моите”, отсича Чарли Шийн. В рамките на сериала Двама мъже и половина през втория етаж на къщата му в Малибу минава доста скромно число мацки, но това все пак е ситком в прайм тайма – не могат да се показват ужасяващите неща, които се случват в леглото му, а вместо това се намекват с кодове като „японски очила за дъжд”, например. В другите сериали хората се шокират, когато някой герой излиза със стриптизьорка – тук изненадата е, ако момичето, което е довел Чарли не танцува на пилон. Проблемите идват, когато извън екрана Чарли Шийн изшмърква кокаин, достатъчно да убие двама мъже и половина, след което с епохална серия от тъпи интервюта прави точно това. За да замажат вътре в сериала уволнението му, сценаристите скалъпват нелепата история как той се е оженил за Роуз, но направил грешката да й изневери по време на медения им месец в Париж и тя го хвърлила под влака. Тъжна история, но нищо чудно точно така да си отиде и самият Чарли Шийн – все пак е обявил, че четвъртата му жена ще е екс-порнозвездата Брет Роси, така че явно си ги избира лудички.

Припомни си и кои са 10-те най-популярни породи мъже по нашите ширини. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *