PARTY PEOPLE: РАЛИЦА

Нашето момиче носи популярната фамилия Бехар и е от известните фенове на електронната музика у нас. След като завърши образованието си в UK, започна голямата обиколка на най-горещите фестивали в света на музиката

0 коментара Сподели:

Ти си парти турист, видяла си много фестивали по цял свят , но казваш, че Sunwaves е един от най-любимите ти, защо?
Защото тук на едно място са събрани много важни за мен неща. Слънце и море, много приятели от България и страхотна селекция от най-любимите ми артисти. Безгрижие, веселба и 4 денонощия страхотни изживявания – това е Sunwaves за мен.

Разкажи повече за сцените, артистите…
Електронната музика е изключително популярна в Румъния, а Sunwaves предлага перфектен микс от добре познатите ни световни артисти и талантливи румънски диджеи. С години те развиват собствените си кадри и затова не отстъпват по нищо на големите имена. На фестивала задължително има сцени само с румънски артисти, които винаги са пълни. Публиката определено има музикална култура и за хедлайнерите е супер престижно да пускат там. На плажа има няколко големи тенти, под които звучи различна музика и във всеки един момент можеш да чуеш нещо ново и интересно.

Какво го отличава от другите, на които си била?

Този фестивал определено е за фенове с тренинг, защото маратонът е много сериозен.

След всяко парти има афтър парти, а след това идва следващото… Аз лично не успявам и винаги се случва да пропусна някой готин DJ.

Колко ти струва пътуването до там… билет за фестивала, спане?
Sunwaves е един от най-евтините фестивали, на които съм била. Билетът за четири дни е около 50 лв., напитките на бара са на супер нормални цени, та даже по-евтини от България. Хотелите не са никак скъпи, а разходите за гориво, като се разделят на 4–5, си е оферта.

Запознай се и с Иван, който ти разказва за Burning Man, както и с Ренета, която е нашият Ibiza агент.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *