Август продължава през септември със спа, море и тенис

От Weekend Tour задържат лятото още малко

  • 03.09.2020
  • от Мила Стоянова

Не ти говорим за Weekend Tour за първи път.

Ако не си спомняш предишните ни разкази, ето резюме:

Те са хора, които обичат тениса. Обичат и почивките. И понеже обичат тениса и почивките, организират възможности за почивка за също толкова запалени почитатели на тениса, в която освен тенис, предлагат вълнуващи почивки, които да задоволят изискванията на всеки. Септември се очертава пълен с тенис и почивки!

От 4 до 6септември са ти подготвили гостуване в Therma Village, Кранево. Хотелът разполага с минерален басейн с минерална вода, чиито лечебни качества имат много ясно изразен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект; подобряват обмяната на веществата и е подходяща за лечение на болки в гърба и гръбначния стълб.

На разположение са собствен плаж, кристално чиста морска вода с ниска соленост, фин, златист пясък, необятна плажна ивица... Освен трите новооткрити корта, комплексът разполага с ледена пързалка, която функционира целогодишно, баскетболни и волейболни игрища.

Турнирът ще се проведе в рамките на три дни, като форматите ще бъдат мъже, жени, смесени и двойки мъже.

Веднага след Кранево,  от 9 до 13 септември,

Weekend Tour се отправя на юг към един от най прекрасните плажове по южното Черноморие.

В рамките на 5 дни участници и гости ще се насладят на спокойствието и уюта на Green Life Созопол. Там освен турнира, на разположение ще бъде и лицензиран тенис инструктор, който ще обучава малки и големи. Така всеки ще може да се докосне до магията на тениса. Комплексът е истински рай- както за семействата с деца, така и за гости търсещи спокойствие и усамотение.

Последната морска дестинация е Santa Marina Open.

От комплекса те канят да празнувате заедно 8 години.

Отбележи в календара си датите от 18 до 20 септември.

Отново - освен тенис турнир, на разположение на гостите ще бъде и инструктор за предвидения лагер. Форматите както и на другите турнири са мъже, жени, смесени, двойки мъже. Кортовете на Санта Марина са със спираща дъха гледка към морето в съчетание с много и най-разнообразна зеленина. А няма защо да ти споделяме какво предлага Созопол - спокоен начин на живот, пълен с шикозни ресторанти, барове и вълнуващи забавления.

Ако искаш да задържиш лятото за още малко и да септември да бъде август,

ти предлагаме да не изпускаш възможностите, които предлагат от Weekend Tour - тенис почивка за цялото семейство, прекрасен подбор на дестинации, различни активности! Не можем да се сетим за по-приятен  последен пристан на лятото.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.