BE MY VALENTINE... TILL THE MORNING

Свети Валентин... Най-прекрасният ден в годината. Ето това, скъпи мои, е празникът на мъжетe

  • 09.02.2014
  • от Станислава Коцева

Денят, в който обвързаните мъже могат да получат чуден секс срещу само едно плюшено сърце, а необвързаните могат да получат всичко, което поискат. Заведения, пълни с тотално отчаяни жени, които бойкотират и мразят празника, защото бил „безсмислен и глупав“, а горчивата истина е, че безобразно се измъчват от факта, че няма кой да ги събуди с червена розичка до леглото. Напиват се до безпаметност и излизането „по женски“ се превръща в случаен секс в най-добрия случай, а в най-лошия – в събуждане с тежък махмурлук, в тотално неясно пространство, приличащо на френски бардак в най-оборотните му вечери. Е, това ако не е златна възможност, момчета, здраве му кажи!

 

Завеждаш тотално алкохолизирания светивалентински Гриндч вкъщи, като идеите ти за всичко, което можеш да правиш с нея (в рамките на закона), тотално оправдават риска да ти припадне в ръцете. И сутринта, приятно изпразнен, точно когато си с идеята, че си прекарал една съвършена неангажираща нощ и превърташ телефонния указател, за да решиш на кого да звъннеш за едно сутрешно шкембенце с биричка, на съседната възглавница се ококорват едни големи и жадни очи, пълни с цялата любов на света. Опааа... честито... В леглото си имаш една вече не само отчаяна, а и леко употребена жена, която е напълно сигурна, че е изживяла приказката на живота си. Тя снощи е отишла с приятелки на бар, отново сама на Свети Валентин, загубила всички надежди, и точно тогава, в светлината на онзи толкова романтичен луминесцент си се появил ти. Принцът на белия кон. Отвел си я в двореца си и сте прекарали най-незабравимата нощ на света. Това, че сте се срещнали в нощта на Празника на влюбените, е знак от съдбата. Вие сте създадени един за друг. Само истинската любов може толкова нежно да ти държи косата, докато повръщаш. Твоята фамилия толкова ще й отива, а съчетанието между нейната руса коса (напълно естествена, каквото и да говорят злите езици) и твоите светли очи ще направи от децата ви същински ангели. „Ама... то... такова... просто секс...“ Аааа, няма просто секс. Няма секс без любов. Любов без секс може би, ама секс без любов... абсурд!

Опитах се да намеря с какво да сравня тази грандиозна глупост и не успях. Истината е, че друго такова безумно твърдение няма. Да, любов без секс... към децата, в някои случаи към животните, може би във филмите на Дисни... но секс без любов... Welcome to the real world my dear! Шокирах ли те? Май беше време някой да слезе на земята. Там има един цял нов свят за теб и този свят има една-единствена движеща сила – секса. Сексът продава, сексът сближава, сексът взима важни решения. Където парите не работят, работи само и единствено сексът. Не, не любовта, а сексът. Това не значи, че сега всички жени трябва да станат проститутки, за да получат това, което искат. Изобщо не става въпрос за секса като онези смешни движения и размяната на телесни течности. Сексът като усещане, като флирт, като излъчване. Следобед имам бизнес среща с един мъж. Приятел, който го познава, ми каза: „Щом ще се виждаш с него, най-добре си вземи краката.“ И аз ще си ги взема. Няма да ги отворя, но с най-голямо удоволствие ще си ги демонстрирам.  

Мили момичета, притежавате нещо, което е съизмеримо само с платинена кредитна карта. Вместо да се тръшкате и да страдате, научете се да го използвате. В този прекрасен и гениално измислен свят манипулацията е оръжие за масово унищожение и тя е във вашите ръце... крака, очи, гърди. Оставете любовта на Мег Райън и Том Ханкс, при вас ще дойде, когато му дойде времето. Не е честно ли? На теб някой обещал ли ти е, че животът ще е честен? Весело прекарване и ще се видим на най-масовия walk of shame на 15 февруари.

А какви мисли минават през ума ти при споменаването на групов секс?