Събития за след работа: 11 – 15 ноември

Предизвикай промяна

0 коментара Сподели:

Тази седмица сме още по-безстрашни. Изправяме се пред предизвикателствата на природата и променяме статуквото. Ако се чудиш как да направиш всичко това в часовете след работа, то сме ти съставили перфектния седмичен график, в който да не ти липсват силни усещания.

От високи върхове до партита на световно ниво – всичко това можеш да откриеш тази седмица от понеделник до петък в града.

 

Още този понеделник ела да гледаме премиерната прожекция на дебютната кинотворба на Надежда Косева. Ако и ти си видял постерите на рижавата главна героиня из града и си полюбопитствал какъв филм се крие зад това, то ще ти кажем, че “Ирина“ вече е обиколил целия свят, получил е номинация от Европейската филмова академия, също и много овации и статуетки за изпълнението на Мартина Апостолова, призове за най-добър филм, дебют, режисура и награди на публиката.

GO GUIDE AFTER WORK SOCIAL CLUB VOL.6
Сряда, 18:30 часа, Спутник

Go Guide After Work vol. 6 ще те накара да си припомниш какво безценно ни събира в България през всички сетива. Посрещаме те на тематично събитие, вдъхновено от кулинарните преживявания, създавани от Mastercard и посветени на автентичните български вкусове. Ще можеш да избереш любим български продукт и да спечелиш уникална изненада за теб и твой близък в чужбина, за когото българските вкусове са скъп спомен от детството.

Запретваме ръкави и разстиламе шарения килим не на една, а на три локации – Ракета ракия бар, Спутник / Sputnik и КО-ОП.

DEAD MAN'S HAT – LIVE AT CLUB STROEJA – 13 NOVEMBER 2019
Сряда, 22:30, Stroeja

Dead man’s hat са ни любими и винаги се радваме, когато можем да ги послушаме на живо. Този път бандата ще ни оплете в акордите си в „Строежа“, а освен тях по време на събитието ще можем да се порадваме и на музиката на Dj UST, Антон Христов. Вратите се отварят в 20 часа, а момичетата излизат на сцената в 22:30. Ще бъде една страхотна сряда!

 

Отворената дискусия е част от съпътстващата програма на инициативата Нощ на театрите. Кани всички, които се чувстват принадлежни към темата за развитието на театралното изкуство – визионери, водени от своя устрем и сила да променят културната среда. С правилната комуникация, послание, познаване на публиката се осмели да бъдеш от смелите – част от генериращата се промяна. 

 

Владимир Павлов – завърнал се от Непал, ни кани на първата си презентация, в която ще разкаже с много събрани снимки и истории – за изкачването и спускането му със сноуборд от осмия по височина връх в света – Манаслу 8163 м, а също така и за пътя, който е извървял в живота си, за да стигна до него. Не пропускай да се заредиш с безкрайната енергия и красота и ела да с нас в Дома на киното.

 

В четвъртък вечер празнуваме един от най-готините клубове на софийска територия. Carrusel Club ни кани на поредната гранде нощ, в която да отбележим петте незабравими години на въртележката. Пет изпълнени с много емоции, музика, танци и какво ли още не години, след които заедно продължаваме напред. За музиката ще имат грижата Zimone, BoyanMusic, Emma, AnatolkiN, Ilko, а що се отнася до танците, ела и виж.

 

Габриела е първата родна мацка и вторият български артист след KINK изобщо с участие за престижния формат BOILER ROOM, където тя направи успешен дебют в края на лятото. DJ, продуцент и вокалист, музиката ѝ звучи както в сетове на Ben Klock и легендарния клуб Berghain. Габриела Вергилов е най-новият български техно, хаус и електро експорт, утвърждаващ се бързо, дебютирайки с отличаваща се собствена продукция за лейбъли като Thema, Enemy, Fabric Mix, The Bunker NY, PALINOIA и др. – не пропускай 4-часовия и сет на познатата територия на TELL ME, специално този четвъртък.

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *