Култът The Chemical Brothers ни взривява с най-зрелищния си спектакъл

Една от най-известните big beat групи идва за първи път на родна сцена

0 коментара Сподели:

Огън. Това остава в съзнанието, когато слушаш The Chemical Brothers. Истинска експлозия от емоции. Взривоопасният им и неподправим стил остави ярка следа в световната музика. Култови хитове като Galvanize и Hey Boy Hey Girl промениха възприятието за електронна музика на цяло едно поколение, както и на всички следващи след него.

Затова с огромно вълнение ти казваме, че световноизвестната група най-после идва на родна земя тази есен. 

Само няколко месеца след разтърсващото хедлайн шоу в Гластънбъри The Chemical Brothers ще стъпи у нас, за да разтърси изцяло музикалната ни сцена. Дуото, което редом с  Prodigy и Fatboy Slim наложи електронната музика като водеща в целия свят, ще ни докаже защо е такъв култ на 10 октомври тази година в Арена Армеец. Какво можем да очакваме от тях обаче? 

Истински взрив от емоции и абсолютно шоу с върховни звук и светлина.

Броят визуализации е повече от впечатляващ и със сигурност ще изгубим контрол заедно с култовото дуо. Гигантски роботи, които стрелят с лазерни пушки, огромни холограми, зрелищни 3D мапинги и пълна свобода на въображението и духа – това ни очаква на No Geography Tour. А музиката е точно както подобава – безкомпромисна, всепоглъщаща и потапяща ни в едно аудио-визуално преживяване. А ето тук можем да придобием и малка представа от гигантското зрелище, което ни очаква:

 

Нов албум, култови хитове и зашеметяващо 3D светлинно шоу – това е част от магията, в която ще се потопим следващия месец.

Началният час е 21, когато специално DJ шоу ще накара сетивата ни да се обострят, преди еуфорията на британското дуо да ни залее.

Знаем, че вече се вълнуваш от това, което ти загатнахме, а билети все още можеш да намериш ето тук. А ако искаш да научиш повече  за събитието, можеш да го направиш на неговата фейсбук страница. 

А ти виж кои са най-богатите диджеи в света

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *