Събития за след работа: 26 – 30 август

На открито и не само – наслаждаваме се на летните моменти, които все още владеят пейзажа

0 коментара Сподели:

Генерирали сме ти най-добрите варианти за вечери от понеделник до петък. На открито и не само – наслаждаваме се на летните моменти, които все още владеят пейзажа.

С много музика, изложби и тематични вечери изпращаме топлия август.

След страхотното парти, което си спретнахме по средата на седмицата, в сряда, нямаме търпение да те посрещнем за втори път на Go Guide After Work Social Club събитие. Следи ни за подробности, защото готвим нестандартна среща с градски вкус, на която ще погледнем на живота отвисоко. Буквално! Локацията е Puzl CoCafe или най-приятния покрив на столицата, а часът е точно навреме за златни лъчи. Beefeater Pink ще се лее, а ти се приготви за танци и музика! Ще те чакаме по залез.

 

Кино Кабана ни кани на романтична вечер на откритата софийска сцена, изцяло посветена на Тодор Колев и творчеството му. Ще имаш удоволствието да се насладиш на филмовата лента „Господин за един ден“ под открито небе. Не му мисли много, няма да съжаляваш, ако се присъединиш.

От вторник до четвъртък тази седмица пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания ще изпълни пространството на КО-ОП. Първото от серията им поп-ъп събития ще представи рисунки, графики и илюстрации на млади автори с разнообразен опит, стил и техника. Следи събитието, за да разбереш какво още интересно ще се случва през трите дни на събитието.

 

В края на лятото Пощенска кутия за приказки се завръща в свои води. Отправят ни покана за Мръсни приказки в Кино Кабана. И за да има за всички, са ни обявили две дати за четенето – 29 и 30 август. С участието на Мила Михова, Ники Илиев, Любен Дилов, Васил Русев, Цветелина Цветкова, Юлиян Петров, Георги Блажев, Параскева Джукелова, Лили Гелева и Оля Малинова.

 

Този месец Design Drinks ще гостуват на betahaus в новото им пространство. Заповядай на върха на пл. „Славейков“, за да пием по няколко питиета, да си поговорим за дизайн и технологии и да изпратим работната седмица със залез над София и невероятна гледка от панорамната тераса.

 

Петъчно закриваме седмицата с традиционния голям концерт на група „Остава“. Само с хубави и положителни емоции ги посрещаме на сцената на Маймунарника. Специални гости на събитието пък ще бъдат момчетата от JEREMY?, а DJ сетът след концерта ще е дело на Пинг Понг Галя.

Meat you there: BBQ & Grill местата в София.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *