Събития за след работа: 19 -23 август

Присъедини се към нас

0 коментара Сподели:

И ние като теб обичаме after work часовете в делничните дни. Тази седмица те каним да се присъединиш към първото издание на специалните Go Guide събития, в които заедно ще се насладим именно на най-великото време от деня. Не пропускай да изпиеш с нас по питие в откриващото събитие за новия ни Social Club, а какво друго се крие в настъпващата седмица, чети тук.

 

Започваме седмицата с вкусен вторник с приятелите от Skaptobara. Канят ни на разточителното им редовно барбекю. В допълнение на вкусните мръвки ни гарантират ледена бира и добро настроение в двора на улица "Искър" 11А.

 
 

20 август, горещ августовски вторник и отново акустичен… в ПЕТЪК. Разликата този път е, че в бара пристъпва Wosh MC и можем да забравим за всичко стандартно и утвърдено в представите ни за live, камо ли акустичен. Ще разхлади душичките ни с любимите парчета, уловени с настроението от мига. Очакваме те в любимия бар.

 
 

Първото Go софийско събитие за след работа те очаква в безистена на К.Е.В.А. на улица "Раковски“ 114. В най-блажените часове от денонощието те каним в нашия After Work Social Club. Ще слушаме R&B и соул, украсен с бразилски нюанси, на живо от Vanya Zlateva и Diogo Dih Ramos, а любимата ни машина за танци DJ Ihou ще ни раздвижи от пулта с боса нова и диско. Ще хапнем нещо леко и вкусно, ще си кажем някоя и друга смешка с Teo Chepilov и, разбира се, ще те почерпим с welcome drink, а зад бара ще се вихри Иван Стоичков, докато слънчевите лъчи над София кротко залязват. Повече за Go guide After Work Social Club събитията, чети тук

 
 

Знаменитите водолази от Сон Шон Жмо пристигат от различни краища на страната, за да съсипят системата и да преродят революцията в столицата. Този път сме на територията на лятната сцена на Kino Cabana, където няма таван, а възрастите са над 16. Всички са добре дошли – ще запалим пламъчето на духа с яка музика в компанията на So Called Crew и хубави коктейли.

 

ROCK ON JAMZ & club *MIXTAPE5* имат удоволствието да ни поканят на първия концерт на BIG DADDY KANE в България. Хип хоп легендата във всеки един смисъл на думата, преминал през всички фази на успеха и признанието, обиколил света с музиката си BIG DADDY KANE е разпознат за символ на безкомпромисност и класа, един от безспорните джентълмени в хип хоп културата ще бъде в компанията на Dj Skill & Jose, Atila & Dj Akasha, Григовор, Breaking Cypher. 

Ето и 5 причини да дойдеш на GoGuide After Work Social Club

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *