Събития за след работа: 10 – 14 юни

Излез смело навън

0 коментара Сподели:

Тази седмица излизаме от рамките на работния график. Взимаме лаптопа и още от сутринта се наслаждаваме на слънчевите лъчи, работейки навън. Къде точно да ни намериш – чети тук. А освен това виж и най-готините събития, които да отворят кръгозора и любопитството ти за света after work.

ОФИС НА ОТКРИТО В СОФИЯ
Цяла седмица, от 10 до 18 часа, парка „Заимов“

Напомняме си, че свежите идеи се нуждаят от свеж въздух. По този повод пренасяме офис обстановката на свобода – в парка „Заимов“. В рамките на цялата работна седмица вземи лаптопа си с теб и се наслади на свежата атмосфера в парка, където ще се съберем в специално изградения офис. Ще можеш да посетиш уъркшопи и да чуеш презентации по все актуални, полезни и интересни теми.

НЕПОЗНАТИЯТ ЗЕЛЕН РАЙ НА ЕВРОПА – АЗОРСКИТЕ ОСТРОВИ
Вторник, 19.30 часа, Клуб на пътешественика

Девет вулканични острова, част от Португалия, някъде в Атлантическия океан? Ако любопитството ти е вече погъделичкано, запази вторник вечерта за приключенския разказ на Бистра и Крум за Европейските Хаваи. Ще ни разходят из Азорските острови и всички изживени приключения там с многото крави, ананаси, чаени плантации, вулкани и езера в кратерите им и малкото туристи.

BRANDING & STATIONERY (FOR PAPER AND PRINT LOVERS)
Сряда, 17 часа, Generator

Първото по рода си събитие за дизайн и печат, организирано от inkpression™ и Европапир България, съвместно с FourPlus, Marka Collective и Max Pirsky на територията на Generator. Фокусът ще бъде върху различните печатни техники, голямата палитра от дизайн хартии на Европапир. Още много специални изненади за вечерта те очакват от FourPlus и Marka Collective, както и дизайнера Макс Пирски.  

DAYO LIVE AT BAR AMOK W/TATRATEA
Четвъртък, 21.30 часа, Bar Amok

Още един лайв музикален четвъртък с DAYO, този път в уютния бар „Амок“. В превод от етиопски DAYO означава „радостта пристига“, сигурни сме, че момчетата от групата ще те убедят, че това е истина. Божидар Василев – TromBobby, Евден Димитров, Васил Вутев – Soulization, Петър Йотов и DJ Rawland творят в пълна симбиоза, а музиката им е перфектният баланс между beats, хип-хоп и джаз и въпреки фундаменталния характер на тези стилове звукът на DAYO е устремен към бъдещето. Чакаме те там още с отварянето на вратите в 18 часа.

LIQUIDIZER AT SWITCH – 14.06
Петък, 22 часа, Switch

Възползваме се от лятната градина на Switch и пренасяме вълните и морето в сърцето ни на градска територия. С много танци, бас и любимата тенденция на екипа да „няма слабо“ ще се разгорещим. Добре че баровете са добре заредени със студени напитки, осветлението и звукът ще бъдат топ в музикалната компания на LQ Music с Ram Records и Soulvent Records и Kickon & Crash.

Пролетта дойде. Къде си бе, момче?

Слънчевите тайни на Ипси от Kitty from the city

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *