Рап боговете Wu-Tang Clan скачат в Балканите

0 коментара Сподели:

Представен от екипа зад мулти наградения EXIT фестивал, Sea Star фестивал е разположен в живописния хърватски морски град Umag и е видян от над 80 000 международни посетители през последните две години. Предстоящото издание, насрочено за 24 и 25 май на брега на красивата лагуна Stella Maris, отново ще разтърси летния сезон из основи.

Хедлайнърите са обявени и са предвождани не от кого да е, а от най-великата рап група на всички времена – Wu-Tang Clan!

Това ще е тяхното единствено участие в Централна и Източна Европа, като другите най-близки локации, където можете да ги срещнете, са Берлин, Париж и Москва през еклузивното им европейско турне от само 12 участия тази година. Към тях ще се присъедини трап-джаз сензация, някои от най-добрите регионални хип-хоп изпълнители като Vojko V, Fox, High5, Buntai, Smoke Mardeljano, Hazze и много, много други! Sea Star ще обедини и част от най-големите техно звезди – Sven Väth, Nina Kraviz, Ilario Alicante и Enrico Sangiuliano, които ще бъдат подкрепяни от едни от най-уважаваните регионални диджеи. Билетите за фестивала са на изненадващо ниски цени за процъфтяващото в момента  хърватско крайбрежие и сега се продават само за 64.00 лв. 

Wu-Tang Clan to headline Sea Star Festival 2019:

Създаден през 1992 г. в Стейтън Айлънд, Ню Йорк,

американският колектив Wu-Tang Clan е сред най-големите имена в историята на хип-хопа.

Тези момчета са отговорни за някои от най-важните лирики в хип-хопа, като успяха да популяризират уличния рап и разглобиха цялата му жанрова концепция, за да го качат на едно по-високо бизнес ниво. Още от първия си албум работят по отделни проекти, за да достигнат до славата. Пълният състав от лидера RZA и останалите Wu-Tang воини: GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa и Cappadonna, е легендарен именно заради силата, индивидуалността и характера на всеки член на бандата. Отдадеността към клана е толкова силна, че те се отнасят един към друг като към семейство. Техният талант е признат и отразен чрез различни награди, както и от Grammy (Method Man) и най-влиятелната хип-хоп група през последните десет години (NME). Те са и от хората, които успяха да повлияят на най-големите имена от новото рап поколение, като A$AP Rocky и Kendrick Lamar, както и колаборациите им с имена като Redman, Mobb Depp, Busta Rhymes, Erick Sermon, Nas, Pete Rock и много  други. 

Sea Star – A festival in a Magical Lagoon

Фестивалът Sea Star, промотиран от екипа на световноизвестния фестивал EXIT, се провежда в красивия крайморски град Умаг на удивителното хърватско крайбрежие. Той е разположен в Stella Maris resort, в тюркоазена лагуна с едни от най-невероятните залези, които ще видите. Умаг представлява спираща дъха комбинация от барок, Ренесанс и средиземноморски климат, а целият регион на Истрия е известен с вкусната си домашна и гурме храна, маслинови горички, домати и лозя.

Sea Star Festival е идеалната покана за започване на лятото на едно зашеметяващо място, и то със световноизвестни изпълнители и изключителна продукция!

Третото издание на Sea Star Festival ще се проведе в известната лагуна Stella Maris в Умаг на 24 и 25 май, с welcome party на 23 май и  closing party на 26 май. Билетите за Sea Star festival са в продажба в мрежата на Билет Бг. Настаняването и пътуването могат да бъдат намерени в официалната туристическа агенция ExitTrip's на Exit.

Ето и 5 супер яки дестинации за лятото.

А кои са възможните алтернативни превозни средства в града?

За градско вдъхновение ни последвай в Instagram.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *