5 супер яки дестинации за лято 2019-а

Живей, пътувай, откривай е мотото на всяко лято, а как то да стане най-доброто досега – виж с нашата специална селекция дестинации 2019 г.

0 коментара Сподели:

Мислиш, че е рано? Не, не е. Перфектното лято се планира още с първите топли слънчеви лъчи и завършва с последните есенни листа, така че сега е точното време да избереш къде, кога и как да прекараш най-доброто от любимия ни сезон. За тази цел ние сме се погрижили за теб, като сме избрали няколко дестинации, които са си направо задължителни за едно дълго, екзотично и различно лято. Разбира се, в предложенията сме включили и родни приказни места,

а ако се чудиш откъде черпим вдъхновение за всяко наше лято – това става с помощта на нашите приятели от Usit Colours, които са една от най-големите агенции за пътуване в България,

с повече от 15 години опит на пазара. Те винаги ни помагат да живеем цветно и да откриваме щастието от пътуването и опознаването на нови култури, а как може да ги подкрепиш, ще ти разкажем накрая – сега избери новото си щастливо кътче за следващите месеци.

CATALONIA BAVARO BEACH, ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА

Доминикана е рай по всяко време на годината, а цветовете тук могат да напълнят очите ти поне до следващото лято. Средната температура на въздуха през цялата година е между 20 и 30 °C, от май до октомври стига и до 35 °C, което прави температурата на водата идеална за къпане и всякакви водни удоволствия. На място те очакват километри фин като пудра захар бял пясък и палми, които се поклащат леко от морския бриз, а най-хубавото е, че тук природата се защитава строго от закона.

Затова и плажовете са точно каквито си ги представяме – като от картинка.

Хотел Catalonia Bavaro Beach пък e разположен в източната част на Доминикана, на самия бряг на морето и е чудесна семейна дестинация, която се отличава с изключителни плажове, кристалночисти води, палми по крайбрежието и коралови рифове. Какво повече?

RIU TEQUILA, МЕКСИКО

Мексико е тръпка от първата до последната секунда. Хората, музиката, мистиката и местната култура ще те накарат наистина да рестартираш сетивата. Хотел RIU Tequila е заобиколен от тропическа градина, в близост има голф игрище с 18 дупки. На 800 м от плажа има организиран безплатен трансфер, на 55 км от международното летище в Канкун, на 3 км от плажа Кармен. Гостите имат възможност да ползват инфраструктурата на останалите комплекси от веригата RIU, които са в близост, което си е бонус по всички параграфи. Съветваме те да не пропускаш  бурито, чимичанги и енчилада, както и царят на местните вкусотии – великото им  гуакамоле, а, да, и не забравяй танците! Мексико ще те накара да танцуваш, както никога досега.

КРУИЗ ПО РЕКА НИЛ, ХУРГАДА

Река Нил, чиято водната система се счита за най-дългата на Земята, е приключение и история, събрани в едно. Мечтаем да я видим отдавна и да усетим наистина ли носи онази магия, за която ни разказват. Речният круизен кораб Iberotel Crown Emperor, с който се прави този круиз, разполага с най-професионалния и опитен състав в туристическия сектор, който обещава персонално обслужване, отговарящо на всички нужди. Разпределен на общо 5 палубни нива, предлага отлична обстановка,

където можеш да се насладиш на релаксиращ масаж, басейн и бар на огромна слънчева палуба.

На брега на тази дестинация също те очаква комфорт, водни забавления и много от традиционната култура, така че не пропускай.

АРТЕ СПА & ПАРК ХОТЕЛ, ВЕЛИНГРАД

Знаеше ли, че Велинград е един от най-безоблачните градове в България. Това е едно от местата в България с повече безвалежни дни, което го прави идеалното място за всяка почивка. Естествено, за водните му богатства е излишно да ти разказваме – реки, карстови и минерални извори, които са най-добрият начин да дадеш на тялото си всичко, от което се нуждае. Ето защо, ако не си на вълна екзотични и далечни пътувания – това определено е твоето място. АРТЕ СПА & ПАРК ХОТЕЛ пък е един от любимите ни тук, защото е изграден в кокетен алпийски стил и архитектурна елегантност и предлага на своите гости целогодишни безплатни СПА съоръжения и закрит басейн, свързан с малък открит басейн и вани, плюс уникалната природа на региона – почивка мечта!

EAGLES PALACE, АТОН

Гърция няма да спрем да я обичаме, защото е близо и защото ни носи онова усещане от средиземноморско спокойствие и наслада за очите. На правилното място, тук може да се почувстваш като на екзотично пътуване и ние знаем точно как да направим това. Хотел Eagles Palace & Spa е почетен член на селекцията „Малки луксозни хотели в света“, награждаван многократно за „Най-добър хотел в Гърция“. 

Този уникален луксозен курорт е само на 4 км от Урануполис, едно от най-красивите селища в Халкидики, Гърция,

и само на един дъх разстояние от Атон. Разположен на истински божествено място, заобиколен от най-красивите златисти плажове в Гърция, буйни градини с маслинови, палмови и борови насаждения и извисяващите се вековни манастири.

За финал ти подсказваме, че ако не си се спрял на някое от горните ни предложения, може да разгледаш още поне милион оферти на сайта на Usit Colours, а ако искаш да ги подкрепиш да грабнат приза за най-добър партньор при пътуванията ни наблизо и далеч – мястото е тук. И не забравяй – живей цветно и пътувай смело, наистина си заслужава.

За още дестинации – виж 10 от най-елегантните и уютни ресторанти в София.

Или пък си избери от 3-те нови места, които задължително трябва да видиш в София и Пловдив.

Останалото градско съвършенство е в инстаграм профила ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *