Вечната мода на корсета

Бельото като едно от най-мощните женски оръжия

  • 29.12.2013
  • от Вяра Чолакова

Привличане и доминиране - двe различни концепции? Или може би не? Това, което би окрилило всяка жена и моментално би й осигурило власт над мъжа, е предизвикателното бельо. Няма по-съблазнителна гледка от изящен корсет върху изваяна женска фигура.

Предшественикът на сутиена се появил още през 16 век и имал конусовидна форма, а от своя страна стремежът към фина талия се заражда по време на династията на Тюдорите.
Kunza са модна линия корсети от най-висок клас. Техните произведения на изкуството са ръчно произведени корсети, олицетворяващи изкусния женски сексапил. Произвеждат се в Лондон, но могат да бъдат закупени през ексклузивни бутици като Lilly Blossom. Марката комбинира нещо много рядко и високо ценено в модния бранш - съчетаването на традиционните шевни техники със съвременен дизайн и минимизиращия ефект в помощ на всяка дама.


Няма как да пренебрегнем възможността корсетът да се носи като дреха, под сако, което е перфектен начин да се обърне посоката на всяка среща. Корсетът е силен коз за нежно и изтънчено прелъстяване.