В София през уикенда: 27 – 29 юли

Дъжд, слънце... не го мисли

0 коментара Сподели:

Този уикенд не ни трябва прогноза за времето, за да знаем, че градусът на забавлението ще бъде висок. Подготвили сме ти всякакъв тип мероприятия с цел да задоволим всичките ти сетивни потребности. Наслади им се тук. 

СВЕТЛИНА И СЛОВО | LIGHT AND LETTERS
Петък, 12-19 часа, ONE GALLERY

Изложба, за която си струва да се дигнеш от къщи. Ще разгледаме творбите на магистрите в специалност „Калиграфия“ в катедра „Плакат и визуална комуникация“, НХА – Цветислава Колева и Жаклина Симова. Ще се изненадаш колко важна е светлината при различното възприемане на обектите. 

101 КАБА ГАЙДИ
Събота, 19-23:30 часа, Маймунарника

Смолянският гайдарски състав ни идва на гости, за да направи уикенда ни истински епичен. Сборната формация, наброяваща 101 каба гайди, си е поставила за цел да пази българската искрица по един красив и атрактивен начин, който да изпълни сърцата ни с гордост и топло чувство. Ще раздвижим кръвта си в събота вечер.

БЕЛОСЛАВА, РУТ И ДЕСИ
Петък, 19:30-00:30 часа, Маймунарника

Три от любимите ни елементи в българската музика ще се съберат, мястото е отворената сцена на Маймунарника. Билети сме си взели още отдавна и този път се надаваме концертът да не бъде помрачен от лошото време. Зареждаме за много романтика и летни емоции в компанията на познатите, любими български парчета.

ШКЕМБINATOR!
Неделя, 12:30, Grindhouse Skateboard Club

Често в неделя следобед се отправяме към квартал Изток, където се е скрило едно от софийските съкровища – Grindhouse. Фенове сме на умопомрачителните им бургери, които лекуват всякакви съботни преживявания. Този уикенд обаче ни канят на специално "шкембе" регенериране. Колаборирали са се с приятелите от Chilli Hills за едно изпепеляващо неделно разпускане.

SUNDAILY BEATS W/ ГРИГОВОР
Неделя, 17-23 часа, FlipFlop

Неделя следобед във FlipFlop – краката ни отвеждат натам на абсолютен автопилот. Този път зад пулта ни дебнат Григовор, Djobry, Rawland. Гаранция, че ще завършиш уикенда си подобаващо и без излишни натоварващи равносметки. Чакаме те там.

А ако не си чувал за Krekhaus, сега е моментът да допълниш музикалните си познания тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *