Energy From The Ground Up

Adidas UltraBOOST X застанаха на пистата за бягане още по-усъвършенствани

0 коментара Сподели:

Спортната марка Adidas, която голяма част от нас предпочитат, представи осъвременените си модели UltraBOOST и UltraBOOST X по един изпълнен с енергия начин. На 7 март в София се състоя специално събитие посветено на бягането, а на стартовата линия застанаха един до друг много родни шампиони. Част от тях са националният ни състезател по карате Шотокан и световен шампион в категория 55 кг Надя Младенова, трикратният републикански шампион по кикбокс и основател на първата българска академия по фитнес и спорт BFS Academy Мартин Гаджев, професионалният инструктор  Николай Кирилов, световният и европейски шампион по граплинг, многократен национален шампион по борба, ММА и сумо Ангел Караиванов и други. В спортното преживяване се включиха и 25 представители на водещи печатни и електронни медии, а целта на мероприятието беше фокусирана върху глобалната кампания на Adidas Running “Energy From The Ground Up”, създадена да почете суровите, нефилтрирани емоции и енергия от пътешествието на бегачите преди, по времена и след всяко бягане. 

Събитието също така включи бягане на пистата на Националния стадион „Васил Левски“.

Осъвременените спортни обувки на adidas бяха тествани във всякакви възможни условия и от професионалните атлети, и от любителите и тази „проверка“ очевидно приключи с пълен успех. Дизайн подходът за пролет/лято 2018 се базира на нови характеристики, които са вдъхновени от най-доброто от предишните модели UltraBOOST. Някои от тях са вентилационните отвори на UltraBOOST, направени в горната, предна част на обувката, където са ключовите зони на нежеланото изпотяване. Този момент е комбиниран с новоразработения състав на PrimeKnit, проектиран да намали разтягането и да осигури на бегачите първокласно напасване и допълнителна стабилност. Също така вграденият в петата високотехнологичен Fit Counter позволява свободно движение на ахилесовото сухожилие, а вградената средна част на подметката от BOOST осигурява на бегачите адаптивност, омекотяване и възвръщане на енергията.  

Моделът UltraBOOST X също притежава качества, с които да се похвали. Той комбинира най-доброто от силуетите за бягане UltraBOOST Uncaged и adizero Sub2, при които конструкцията е по-събрана, за да осигури на модела по-елегантна дамска естетика. Смесвайки дизайна с модерните дамски специфики, включително Adaptive Arch (гъвкав свод), който позволява на горната част от PrimeKnit да се напасне към всяко стъпало, UltraBOOST X гарантира функционалност и стил. Интегрираната специално моделирана средна част на подметката от BOOST също допълва дизайна на гъвкавия свод, позволявайки на отделните елементи да работят в синхрон, за да осигурят по-добра стабилност и омекотяване.

Триизмерно моделираната пета на обувката 3D Sculpted Heel Counter пък е проектирана да позволи плавно вертикално движение на ахилесовото сухожилие, така че, общо взето, е помислено за всичко. 

От всичко дотук се разбра, че може да се довериш на UltraBOOST и UltraBOOST X за своето удобство по време на бягане. Тези обувки ще ти осигурят увереност и вдъхновение да спортуваш, възвръщайки енергията, подобрявайки комфорта и поддържайки стабилността, а ако искаш да следиш всички новости за adidas, мястото за информация е тук.

Не пропускай Grand Chocolate Festival в Интер Експо Център.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *