Свети Валентин, празник за пораснали момичета

И да, мисията е абсолютно възможна! С Биляна Славейкова правим #myvalentinemix в The Mall!

0 коментара Сподели:

В компанията сме на месец февруари, а мисълта за идващия празник на любовта тайничко започва да се появява в мислите ни. Влюбени сме в Биляна Славейкова или @bibons (както ти е позната от социалните мрежи), а тя ни отвежда на приказна обиколка из The Mall.

Не е нужно да си наивна, за да вярваш в приказни истории, просто трябва да има кой да ги миксира заедно с теб.

Биби ни идва на помощ дни преди да започнем да преравяме гардеробите си за скрити валентински аутфити. Денят, в който искаме, ако може, да сме и красиви и секси и щастливи. Често уравнението се решава по-лесно от очакваното. Нужно ни е само да се почувстваме удобно в кожата си и да бъдем себе си, което факт, понякога значи… смело да избягаш от клишето. Споделя с нас как го прави тя!

Съвсем доскоро не можех да си представя да се чувствам секси в нещо различно от рокля. Сако и панталон – абсурд?

Добрата новина е, че пораснах, поумнях и разбрах, че можеш да си мнооого секси в сако и панталон.

Забелязали ли сте как на сватби всички жени са с рокли? На последната, на която бях, бях с гащеризон и се чувствах страхотно. В случая реших, че Свети Валентин не задължава да си с бандажна рокля.

В The mall си намерих всички елементи на аутфит, в който хем се чувствам женствено, хем не е клише. Сакото е с дълбоко V деколте (любимо!), нося го с "нищо" отдолу, но използвам от онези специални лепенки за дрехи (има ги в women'secret в The mall), за да държа деколтето под контрол. Панталонът не е част от костюм със сакото, но ако питате мен, спокойно би могъл да бъде.

За чантата се залепих още с влизането в Mango, купих я и после като питах гаджето какво мисли, каза, че била "много в мой стил", каквото и да означава това. Мъже. Минете през The mall и се огледайте за опции "секси без рокля" (не в онзи смисъл :D) за Свети Валентин – има много, много страхотни неща във всички ценови сегменти. #myvalentinemix

Финални щрихи са часовниците на Swatch. Те са перфектното допълнение за теб и партньора ти, независимо дали с него обичате да синхронизирате детайлите в облеклото, или сега тепърва се учите!

блейзър Montego от Peek and Cloppenburg, 149,99 лв.
панталон, Marccain от Peek and Cloppenburg, 329,99 лв.
чанта Mango, 69,99 лв. 
часовници Swatch и двата по 135,00 лв.

Всичко от The mall

Още модни вдъхновения с Биби !

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *