AREA 52: извънземно забавление и съревнование с гравитацията

Най-големият батут парк в България отваря врати през декември в Sofia Ring Mall

  • 04.12.2017
  • от Деница Йотова

Знаеш ли, че 10 минути скачане на батут са равни на половин час тичане? А знаеш ли, че най-големият батут парк в България отваря врати на 8 декември в Sofia Ring Mall, ниво 0? Сега вече можеш да предизвикаш гравитацията и да скачаш на батут, докато нивото на ендорфини не стигне максимума. AREA 52 е мястото, където да спортуваш и да поддържаш добра форма, докато се забавляваш както никога досега! Струва ни се, че се заформя се нов епицентър на забавлението. Готов ли си?

Раздаваме 3 двойни покани за 1 час забавление в AREA 52. Тагни в коментарите приятел, с когото искаш да отидеш, и си спечели малко споделен фън в най-новата локация за indoor забавления в София.

Скочи в приключението! Можеш да правиш космически забивки, да бягаш по стена или да се катериш по нея, да участваш в гладиаторска битка с приятел, да посетиш уникален фитнес клас, да скочиш в огромна въздушна възглавница, да балансираш по опънато въже, да изпиташ ловкостта си с маймунските блокчета, да подложиш на изпитание силата на тялото и здравината на захвата, докато преминаваш през тренировъчната мрежа, да предизвикаш издържливостта и интелекта си с интерактивната стена или да се впуснеш в друго преживяване. Има предизвикателство за всеки! Скачането на батут е една от олимпийските дисциплини, затова и батут парк AREA 52 разполага със състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти.

Освен вълнуващо преживяване скачането на батут е и един от най-ефективните методи за изгаряне на калории и развиване на мускулите.

Малки и големи ще могат да се насладят на физическата активност и да избират между различни предизвикателствата. Най-добрият подскачащ дансинг наоколо също е тук! Всеки петък точно в 20:00 часа светлините изгасват, резидент DJ застава за пулта, музиката се усилва и започва истинското парти! Два часа ще можеш да танцуваш, докато скачаш, и да се зареждаш с адреналин и добро настроение.

Предвидени са и специални оферти за цялото семейство. Създай незабравими семейни спомени, като се възползвате заедно от всички съоръжения на територията на парка. За целта има специална зона, отделена и за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у вас.

Тагни в коментарите приятел, с когото искаш да се покефите заедно, трима от вас имат шанс да спечелят двойна покана за себе си и свой приятел.

Официалното откриване е на 8 декември, тогава теглим и тримата късметлии, които ще си спечелят награди. Нека скачането да започне сега!

Виж повече информация тук или на страницата ни във Facebook.