Toп 5 реклами за парфюми

Най-запомнящите се рекламни клипове за парфюми, правени някога

  • 09.09.2013
  • от Ели Цонова

Парфюмът е онази особена част от тоалета, без която той не е завършен. Не всеки аромат е подходящ за всеки тип човек, но когато откриеш онази идеална смес, която подчертава характера ти, ти си инвестирал в много повече, отколкото в малко шишенце – инвестирал си в самочувствие.

Известните марки парфюми не залагат на празни приказки, когато рекламират новите си шедьоври. Те залагат на известни лица, защото знаят, че щом Jude Law е магнит за жените благодарение на Dior, всеки ще повярва, че може да се превърне в womanizer. Затова не се учудвай, че някои хора оставят впечатлението, че се къпят в парфюма си – не са разбрали, че в случая колкото по-малко се слага, толкова по-добре.

Селектирахме за теб топ 5 на най-готините реклами за парфюми, правени някога.

 

5. Jonathan Rhys Meyers за Hugo Boss (2006) 

Рекламата е динамична и свежа, точно като парфюма.

 

4. Blake Lively за Gucci (2012)

Елегантността на Gucci е идеално въплътена в лицето на актрисата, а Midnight City от M83 (в ремикс на Eric Prydz) е перфектната музика за сюжета на едноминутния клип.

 

3. Ryan Reynolds за Hugo Boss (2011)

Колкото семпла, толкова и внушителна е рекламата с Ryan Reynolds, която подчертава колко съществено е значението на парфюма за сутрешния тоалет. А понеже има дневен и нощен аромат на линията, рекламните клипове са два.

 

2. Charlize Teron за Dior J’adore (2011)

Какво общо имат Grace Kelly, Marilyn Monroe, Marlene Dietrich и Charlize Teron? Всички те са в рекламния клип на Dior от 2011.

 

1. Jude Law за Dior Homme (2010)

Клипът е по-скоро късометражен филм, отколкото реклама, но това най-вероятно се дължи на режисурата на Guy Ritchie и участието на Jude Law, който може да мине и за Джеймс Бонд.

Ако ти е харесала класацията ни, хвърли един поглед на десетте най-култови реклами на Apple.