Come on and ROCK

Miranda Kerr в нова визия за есенната кампания на Mango

  • 02.09.2013
  • от Поли Николова

Австралийката, към която цял свят изпитва симпатии (а и не само) отново е лице на испанския бранд Mango. За целта тя разкрива своята рокерската страна пред обектива на Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin. Локацията е Ню Йорк, а моделите от колекцията са повлияни от Ориента плюс доза рок и пънк.

Miranda Kerr, мода, Mango

По повода 30-годишната манекенка споделя: „Дрехите този сезон са особено забавни , харесва ми, че екипът запази вида на цялата кампания много естествен и смятам, че той допълва колекцията доста добре.” Определено Миранда не среща затруднения с гръндж визията, което ни подсеща за едно старо, и все пак вярно клише, че на красива жена всичко й отива.

Miranda Kerr, мода, Mango

Стилистката Geraldine Saglio, която се грижи за сесиите във френския Vogue, е избрала смесица от шотландско каре, деним и флорални щампи специално за сесията.

А като стана дума за дрехите, те определено ни допадат. След неопределен период на затишие испанците най-накрая показаха нещо свежо и новаторско, което бихме носили с удоволствие. Още един повод да посрещнем есента с вълнение, а не с обикновеното мрачно и носталгично настроение.

Ако и вие харесвате Миранда Кер, вижте част от снимките й за календара на Pirelli.