В София през уикенда: 31 март – 02 април

Какво ще правим тези дни

0 коментара Сподели:

Има два начина да стартираш уикенда – с културна програма от Израел или мръсни приказки… от България. Което и да избереш в събота, ще имаш нужда от коктейл и полет в стратосферата, а в неделя ще е добър момент да захлупиш с хлебче този мултикултурен сандвич – най-добре в “Щастливото прасе”.

ABSOLUT SPACECRAFT PARTY
СЪБОТА, СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 23:00 ЧАСА, 10 ЛВ.

Absolut събира де що има софийски космически пирати за голямо излитане от база стадион „Васил Левски“. Появи се малко преди полунощ, посипан със звезден прах или поне брокат. Горивото за това съботно изстрелване в стратосферата по добра стара традиция ще бъдат коктейлите. Isis Salam ще е отговорнa за музикалния съпровод на полета, като неин копилот ще бъде Стефан Попов.

ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА МРЪСНИ ПРИКАЗКИ
ПЕТЪК И СЪБОТА, CARRUSEL CLUB, 20:00 ЧАСА

Ако си „приятел на мръсния разказ“ и не се скандализираш от така наречените забранени думи (поне пред децата и в телевизионния ефир), то мястото ти този уикенд е Carrusel Club. Там приятната актьорска компания от представлението „Смъртта на котката“, а именно Александър Сано, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и други, ще чете палавите писания на талантливи автори. За пръв път мръсните разкази си имат и тема – „Голямата лъжа“. Няма лъжа, няма измама, ще бъде цинично.

ОТКРИВАНЕ НА МОТОСЕЗОН 2017
СЪБОТА, SOFIA RING MALL, 8:30 ЧАСА

Асфалтът се позатопли, мотористите са подготвили машините си и им е време да се съберат за традиционно най-шумия ден по софийските улици, а именно Откриването на мотосезона. Sofia Riders канят себеподобни в 8:30 на VIP паркинга на RING MALL, където да се съберат и в кордон да стигнат до традиционната си точка за бръмчене и раздумване – катедралата „Александър Невски“.

КЪСОМЕТРАЖНО КИНО ОТ ИЗРАЕЛ
ПЕТЪК, КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР G8, 20:00 ЧАСА, 5 ЛВ.

Ако искаш уикендът ти да започне с култура, правилното място е G8 и четири късометражни филма на дами от Израел. „Париж върху вода“, „Анна“, „С други думи“ и „Къщата на нямата“ са все дълбоки истории, които ще те вкарат реалистично в живота на главните героини.

НЕДЕЛЕН САНДВИЧ БРЪНЧ
НЕДЕЛЯ, ЩАСТЛИВОТО ПРАСЕ, 12:00, 9.90 ЛВ./САНДВИЧ

Щастливото прасе излизат от менюто и тази неделя хвърлят всички усилия да направят най-добрите сандвичи в „прасешката“ си история. Ще има със свинска вратна пържола и чедър, хотдог с карначе и домашна руска салата, бургер с корейско пиле и китайско зеле. За вегетарианците опцията е с кюфте от боб и киноа. И понеже в „прасето“ лоша храна няма – ние сме там.

Предлагаме ти и да идеш да видиш как трима български илюстратори рисуват по Converse-ки.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *