Новогодишна резолюция

Следпразнична равносметка

0 коментара Сподели:

Празниците бяха супер – забавлявахме се, пийнахме, хапнахме, купихме подаръци на близкитеси, че и на себе си.След новогодишното опиянение идват първите работни дни и онова особено усещане за кухота в портфейла.

Колкото и да се стараем да планираме разходите през декември, това никога не се случва. Сякаш сме в мозъчно затъмнение, а здравият разум – в коледна кома. И се почва едно харчене… рокличка за Нова година, обувки за рокличката,чантичка за нея и така до безкрай.След няколко дни и много течности за изтрезняван еизведнъж осъзнаваме, че тези неща няма да ги сложим никога повече. И понеже сме сигурни, че всеки има дрехи, които чакат „някой ден да им дойде редът“, ще споделим какво решение открихме за себе си. Ще ги продадем! Наскоро ни попадна приложението за мода Shedd, което се оказа супер лесно за ползване и доста ефективно (че и безплатно!). Сваляш си го, регистрираш се и то само те води стъпка по стъпка до създаването на обява. Готиното е, че много прилича на Инстаграм с големите, красиви снимки и употребата на хаштагове за търсене и публикуване на различни артикули, но като всяко подобно приложение и то си има трикове, които водят до успех. Ето ги и тях…

TIPS & TRICKS

Подготви старателно артикула, който искаш да продадеш. Ако е дреха, нека бъде чиста и изгладена. Снимай я на фон, по възможност едноцветен и по възможност на дневна светлина. След което добави най-подходящите хаштагове, за да улесниш търсещите.

Ако се интересуваш от мода трябва да видиш Fashion minute със Севар Иванов.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *