ПАРТИ СКОК В БАСЕЙН

...и абсолютна виртуална реалност от Златимир Араклиев

  • 07.03.2016
  • от редакторите

На 11 март, Absolut скача на дълбоко в басейна на хотел Родина с третото издание от концепцията Reinvent. Скачаме и ние, за да видим как известният закрит басейн се трансформира в инсталацията „Everything Lives“, която за първи път ще пренесе гостите във виртуална реалност, създадена от визуалния артист и фотограф Златимир Араклиев. Това е трета част от Reinvent поредицата, която се развива през целия сезон с участието на някои от най-активните съвременни артисти у нас.

На Reinvent the Pool партито от DOMA Аrt Foundation ще представят двама от най-добрите балкански диджеи - DJ Doo (Белград) и Ali Güney (Измир) от лейбъла Beyond House, както и Mr. Vanderley  (София). Всички заедно ще се погрижат да раздвижат телата ни под звуците на приятно миксирани space disco ритми, умерено techno и electro с експериментален привкус и груув диско фънк, в съчетание с органични и синтетични звуци.

В двата дни преди Reinvent The Pool Party, в самия басейн на хотел Родина ще се състои и Absolut Invite - един от най-популярните и авторитетни бармански конкурси в света. Големият бранд ще изправи един срещу друг десетте екипа на най-добрите барове в София, които ще се борят за място на световния финал в Швеция.

Както и на предните събития, барманският екип на Reinvent ще приготви нови свежи коктейли за The Pool Party. Покана за събитието можете да спечелите с регистрация на abslt.bg или като опитате специалните Absolut Reinvent The Pool Party коктейли в баровете, изброени на сайта ни. Входът за събитието на място е на цена от 10 лв.