МНОГО ШУМ ЗА PHILIPS

Щастливците, които си имат смарт телевизор Philips вкъщи, разказват за любимата си Ambilight технология, за живата Ultra HD картина, операционната система Android и други екстри...

0 коментара Сподели:

Ултра умните телевизори  Philips вече са по домовете на избраните и голямото гледане започна. С него дойде и тройно по-голямото говорене! Най-ефектното допълнение към всеки интериор вдъхнови участниците в инициативата „Не гледаш. Изживяваш.“ Дотолкова, че те записаха тройно повече видеа, отколкото се очакваше. Все пак, когато нещо е хубаво, нямаш търпение да разкажеш за него, нали?

Разгледай тук какво казват тези, които си имат модел от най-новата гама телевизори Philips за 2015 г. Според тях най-големите достойнства на джаджата са технологията Ambilight (и ние доста й се кефим). Потребителите споделят, че изживяването с нея е ненадминато както за всички киноманиаци, така и за спортните фенове. Характеристики като Ultra HD, качество на картината и цветове също са с максимални точки по петобалната система. Най-новата версия на операционната система Android Lollipop пренася използването на телевизор в друга вселена, превръщайки го в истински мултимедиен център. На преден план излизат също звуковите възможности на телевизорите и техният дизайн.

За Philips най-важно е обективното мнение, защото един истински доволен потребител е по-ценен от 10 реклами.

Ето защо в програмата се включиха, както се казва, разни хора, разни идеали. Най-младият от тях е на 19 години, а интуитивното управление на телевизорите Philips е засвидетелствано от участник на 80 години.

Виж какво се искаше от теб, за да имаш и ти умен и красив телевизор в хола.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *