Хляб и зрелища – ето какво те очаква в новия епизод на „Питие и битие“
В компанията сме на Теодор Петров, част от пионерите на съвременното хлебопроизводство у нас – „Братя Хлебари“

Епизод три от втори сезон на „Питие и битие“ ни води към една любима тема.
Говорим си за пекарни и перфектен хляб с Теодор Петров – част от „Братя Хлебари“, които са едни от пионерите на съвременното хлебопроизводство у нас. Тео заедно с брат му Пресиян започват да правят хляб с квас през далечната 2013 г., а днес вече са утвърдено и познато име в бранша. За дългите ферментации, брашната на каменна мелница и целия им път дотук ни разказва Теодор, а преди това включваме и зрелищата в играта, защото ви даваме обобщение как протекоха юбилейните десети Go Food & Drink Awards 2024. За тях си говорим с отговорния редактор на Go Guide Елица Гобинска, като с нея ви даваме предложения и за супер пекарни в София, чиито предложения да опитате.
Слагайте хляба на масата, добавете мед и сол, плюс големи усмивки, и да започваме този наситен с вкусни думи епизод. Начало!
Ако си изпуснал последния епизод, очаква те тук!
Breath for Bread: Майсторите на хляба в София
Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.