Най-чаканите концерти в България през август – Лени, Ед Шийрън и още

Лятото изобщо не е свършило, а музикалните събития, които ни предстоят в следващите два месеца, са феноменални. Виж пълния списък на най-добрите концерти у нас

0 коментара Сподели:

Музика, музика, музика!

Точно от това имаме нужда, когато слънцето е високо, а морето до колене. Няма как да пропуснем супер знаковите концерти, които предстоят на милата ни родина през август и септември, защото ще видим световни имена, за които отдавна жадуваме.

На разнообразни локации, със супер саунд тези концерти ще ни донесат нирвана за меломанските ни души и преживявания, които едва ли ще забравим.

Ето защо ти изготвяме строен списък какво и кога да не пропускаш в пределите на страната в този период и те съветваме – вземи най-широката си усмивка. Определено ще си заслужава!

Лени Кравиц – 6 август / Морска гара в Бургас

Той е мед за очите и ушите. Той е шоколадова сладост, абсолютна икона и артист, чиято музика устоя във времето. Той е Любимец 13 и феномен на музикалната сцена. Лени Кравиц ще ни взриви със супер шоу на 6 август на Морската гара в Бургас. Той включи България в световното си турне по повод новия албум Blue Electric Light. Това ще е неговото трето гостуване в страната, след като зарадва българските си почитатели през 2008 и 2019 г. Нямаме абсолютно никакво търпение!

Editors – 29 август / Арена София, Столичен колодрум

На 29 август Editors ще излязат пред българска публика в Арена София, Столичен колодрум.

Концертът на една от най-добрите съвременни европейски групи

трябваше да се проведе миналата година в Бургас, но бе отменен и бандата ще изнесе концерт тази година в столицата. Концертът е част от серията концерти на Fest Team Sofia Solid.

Армин ван Бюрен – 30 август / Арена София, Столичен колодрум

Петкратният носител на титлата „Най-добър диджей в света“ ще зарадва българските си почитатели на 30 август, а концертът е по повод новия му албум Breathe In. Той е силно свързан с медитацията и важната роля, която тя играе в живота на артиста.

Ед Шийрън – 31 август / стадион „Васил Левски“, София

На 31 август ще се състои един от най-очакваните и коментирани концерти за 2024 г. – този на Ед Шийрън. Британската звезда ще излезе на стадион „Васил Левски“ в София, за да представи турнето „+ – = ÷ x“ Mathematics.

Новината около гостуването му предизвика голям интерес, но билети все още има.

Като малък бонус ти подсказваме, че през октомври една от най-успешните британски групи в електронната музика ще гостува в България. Дръм-енд-бейс бандата Kosheen ще изнесе концерт в София на 17 октомври, който е част от голямото им турне по повод 25-ата годишнина на групата. Те ще свирят пред своите фенове в столичния клуб Joy Station. Преди това обаче не пропускай да зарадваш сетивата си през август с поне един от летните концерти, които не пропускаме за нищо на света. Избирай смело!

За още от същото – Чуй втория епизод на „Питие и битие“ – влизаме в горещата тема ЗА и ПРОТИВ безплатните фестивали

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *