Чуй втория епизод на „Питие и битие“ – влизаме в горещата тема ЗА и ПРОТИВ безплатните фестивали у нас

Рут Колева е наш специален гост в този епизод, за да си поговорим що е то фестивална култура и има ли тя почва у нас

0 коментара Сподели:
Чуй втория епизод на „Питие и битие“ – говорим за перфектните фестивали това лято, които не бива да пропускаш!

снимка: Ruth Koleva/Facebook

Един от най-вълнуващите ни проекти се казва „Питие и битие“ – подкастът, който обещаваме, че ще те усмихне, научи и срещне със страхотни хора.

Първият ни епизод доказа това, като срещу нас застана специалния шеф Александър Иванчев! Ако все още не си го чул, не е късно да поправиш това, защото за близо 43 минути успяхме да обсъдим една истински вкусна тема. Как изглежда перфектният донът, защо се превърна в новия софийски хайп, къде да го намериш и как да му се насладиш – разбери тук!

Специален гост в новото издание е прекрасната Рут Колева,

с която нищим темата за фестивалната култура и има ли тя почва у нас. Говорим си още как се възпитава публиката, за да цени и плаща за качествени ивенти и артисти, и колко е важно да имаме знакови събития и в България.

Слушай и избирай следващия си паметен фест – даваме страхотни идеи!

Юли е в разгара си и ние нямаше как да не се впуснем в любимата ни лятна тема – тази за музикалните фестивали!

Отначалото на пролетта чак до късна есен мащабните, малките, бутиковите, колосалните и запомнящите се фестивали в цяла Европа, по света и у нас са толкова много, че меломанските ни сърца тръпнат в очакване за всички важни дати, интересни локации и артисти, които буквално да ни отнесат главата. Кои бяха първите фестивали на родна територия, с какво надградихме дотук и кои фестивали не трябва да пропускаш за нищо на света – разказваме в Епизод 2 на „Питие и битие“ – подкаста на Go Guide, който правим с много любов за теб.

Чуй втория епизод на „Питие и битие“ – говорим за перфектните фестивали това лято, които не бива да пропускаш!

Напомняме ти, че „Питие и битие“ е подкастът на Go Guide.

Тук ще си говорим за храна, за питиета, за София или филоСофия. За историята на матча латето или за онази история с Кейт Мос и Еспресо Мартинито и откога стана невъзможно да си намериш маса в София, без да си си направил резервация поне три дни предварително. За стрийт храната, която понякога е по-вкусна от Мишлен ресторант и за яките хора, които можеш да срещнеш в Мишлен ресторантите.

За концертите в града и фестивалите в гората, за хората и от какво се вълнуват хората, които вълнуват.

За новите трендове и старите истории, които ни напомнят, че всичко е въпрос на тайминг. Точният тайминг за „Питие и битие“ най-после дойде! Подсказваме ти, че това ще е един подкаст за ценители, любители, обикновени лаици и пристрастени чревоугодници, които просто обичат баницата на баба си в неделя следобед. Подкаст за всичко от градската култура, което си заслужава да опиташ, да изпиеш, да видиш и усетиш. Представяме ти места за наслада, трендове за следване и хора, задължителни за познаване. Слушай и се наслади – ние черпим!

Първият епизод на „Питие и битие“ вече е тук – нищим темата за перфектния донът!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *