КАК БИХА ИЗГЛЕЖДАЛИ ИЗВЕСТНИТЕ С ТАТУСИ – ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ

Cheyenne Randall от Shopped Tattoos татуира наред от Мерилин Монро до Брад Пит

0 коментара Сподели:

Когато стане студено, някак си неусетно се насочваме към топли кафенета и опушени студиа, за да говорим за креативни неща. Насочваме се още и към любимите ни спотове, откъдето можеш да чуеш единствено един добре познат звук – ббббббббзззззззтттттттттттт!

Медът за ушите е омайната песен на машинката, която с малко туш и точна ръка може да направи чудеса по прекрасната ти кожа. Татуси! Думата, която не слиза от устата на познавачите през зимния сезон, защото тогава те се правят, а не на плажа, когато слънцето те пече, образува коричка и ти мажеш отчаяно с „Гентамицин” заветното „Цеца98”. Татуси! Нещото, което зимата грижливо пази, докато дойде лятото и новото ти попълнение блесне в цвят и шрифт пред смаяните погледи на всички. Татуси! Абе, накратко голям кеф и супер зарибявка.


Ние много добре знаем колко отговорна работа е да се оставиш в ръцете на някой, който да рисува по теб надлъж и нашир. Интересното идва обаче, когато ти всъщност не си му се оставил, а той просто е решил да те тунингова, и то звЯрски добре!

Именно това е направил лудакът Cheyenne Randall, от Shopped Tattoos. Randall толкова умело си е поиграли с фотошопа, че чак и на нас ни се прииска да сме черно-бяла снимка.

Артистът от Сиатъл направо е превъртял играта, като е „татуирал” образно казано почти всички американски и не само знаменитости, известни по някакъв начин в съвременната поп култура. Мерилин Монро, принцеса Даяна, Джон Ленън, Елвис Пресли, Брад Пит, Мохамед Али, Йоко Оно, Айнщайн, Брус Лий, Джаки и Джон Кенеди, та дори и Барак Обама са само част от легендите, получили чрез фотошоп татуси от господин Cheyenne.


Интересното в случая е уникалният стил на художника, който придава толкова реализъм на снимките, че незапознато око веднага би ги приело като чиста монета.

При пускането на феноменалния си труд нашето момче е събрало хиляди палчета и вюта във всевъзможни социални мрежи, а това, което на нас ни остава да кажем за финал, е, че май наистина си го заслужава. Насладете се!

Разбери и какво си татуират момичетата според двама български татуисти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *